fateme.d.98 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 3080 عنوان خانومای بارداری که کمردرد دارن میشه بیایین 187 بازدید | 22 پست سلام دوستان.من تقریبا ازاوایل بارداری سمت چپ کمرم بدجور درد میکنه.یعنی وقتی یکم خم و راست میشم یا زیاد سرپاوایمیستم سمت چپ کمرم طوری درد میکنه ک حتی نمیتونم روش دراز بکشم.البته موقع لمس درد نمیکنه.به دکترمم گفتم گفت عادیه.کسی همچین تجربه ای داشته کمکم کنه چیکار کنم? وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤ 1396/07/13 | 01:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرطلا عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 151 من تو بارداری دنبالچه ام درد میکنه که گفتن نمبشه کاری کرد فعلا خدایا 🌧بارون🌧 رحمتت رو از ما نگیر
خورشیدپاییزی عضویت: 1396/05/16 تعداد پست: 4308 منم اینجوری بودم و هستم همچناناز همسرت بخواه با روغن زیتون ماساژ بده و سرپا نمونباید مدارا کنیولی ماساژ با روغن زیتون خیلی به تسکینش کمک میکنه نفوس حق النفس میدهند...
fateme.d.98 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 3080 😕😕😕😕😕 وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
messy عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 794 منم اگه زیادی بشینم صاف کمر درد میگیرم ، با اینکه۱۵ هفته ام یکم شکم اوردم ، چون گودی کمر دارم و هیچوقت شکم نداشتم فک کنم فشار میاره
fateme.d.98 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 3080 منم اینجوری بودم و هستم همچنان از همسرت بخواه با روغن زیتون ماساژ بده و سرپا نمون باید مدارا ... خیلی سخته تحملش مخصوصا اواخر روز دیگ شدید میشه وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
fateme.d.98 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 3080 میترسم موقع زایمان این درد کمرهم ب درد زایمان اصافه شه وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
fateme.d.98 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 3080 ممنون خانوما وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
fateme.d.98 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 3080 راستی چقدر تاریخامون نزدیکه ، نینی شما جنسیتش معلوم شده؟ عه اره.برامن گفتن پسره. وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
messy عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 794 عه اره.برامن گفتن پسره. مبارکه 😘، من که ندید چیزی هفته دیگه میرم بگه دختره 😜😍
خورشیدپاییزی عضویت: 1396/05/16 تعداد پست: 4308 خیلی سخته تحملش مخصوصا اواخر روز دیگ شدید میشه میدونم ولی چه میشه کرد...راستی کمربند یا شکم بند مخصوص بارداری هم خوبه. البته بیشتر واسه اواخر بارداریه زیر شکم بسته میشه ولی واسه کمردرد عالیه نفوس حق النفس میدهند...
fateme.d.98 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 3080 مبارکه 😘، من که ندید چیزی هفته دیگه میرم بگه دختره 😜😍 انشاالله بسلامتی نی نی تونو بغل کنید.منم فقط ازخدا میخوام سالم باشه وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
fateme.d.98 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 3080 میدونم ولی چه میشه کرد... راستی کمربند یا شکم بند مخصوص بارداری هم خوبه. البته بیشتر واسه اواخر بار ... من تو همین ماه چهارم شکمم خیلی تابلو جلو اومده. وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
messy عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 794 انشاالله بسلامتی نی نی تونو بغل کنید.منم فقط ازخدا میخوام سالم باشه تو هم همینطور 😘❤️