2777
2789

سلام دوستان.من تقریبا ازاوایل بارداری سمت چپ کمرم بدجور درد میکنه.یعنی وقتی یکم خم و راست میشم یا زیاد سرپاوایمیستم سمت چپ کمرم طوری درد میکنه ک حتی نمیتونم روش دراز بکشم.البته موقع لمس درد نمیکنه.به دکترمم گفتم گفت عادیه.کسی همچین تجربه ای داشته کمکم کنه چیکار کنم?

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینجوری بودم و هستم همچنان از همسرت بخواه با روغن  زیتون ماساژ بده و سرپا نمون باید مدارا ...

خیلی سخته تحملش مخصوصا اواخر روز دیگ شدید میشه

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

میترسم موقع زایمان این درد کمرهم ب درد زایمان اصافه شه 

راستی چقدر تاریخامون  نزدیکه ، نی‌نی شما جنسیتش معلوم شده؟

عه اره.برامن گفتن پسره.

خیلی سخته تحملش مخصوصا اواخر روز دیگ شدید میشه

میدونم ولی چه میشه کرد...

راستی کمربند یا شکم بند مخصوص بارداری هم خوبه. البته بیشتر واسه اواخر بارداریه زیر شکم بسته میشه ولی واسه کمردرد عالیه

نفوس حق النفس میدهند...
مبارکه 😘، من که ندید چیزی هفته دیگه میرم بگه دختره 😜😍

انشاالله بسلامتی نی نی تونو بغل کنید.منم فقط ازخدا میخوام سالم باشه

میدونم ولی چه میشه کرد... راستی کمربند یا شکم بند مخصوص بارداری هم خوبه. البته بیشتر واسه اواخر بار ...

من تو همین ماه چهارم شکمم خیلی تابلو جلو اومده.