2777
2789

سلام بچها

من امروز یک ماه از انجام این عملم میگذره و واقعا راضیم.

قبل از عمل در موردش خیلی تحقیق کردم و تو نی نی سایت تمام تایپیک هایی که در این مورد خوندم و خیلی ترسیدم و تقریباً منصرف شدم.تا اینکه با مشاور دکترم حرف زدم و نمونه کارو واسم فرستاد و دیگه دلو زدم به دریا و رفتم.

اینو بگم با خودتون نوار بهداشتی و یه بسته دستمال کاغذی و پماد زایلاپی و نوشیدنی و خوردنی همراه داشته باشید که فشارتون اومد پایین بخورین.چون بالاخره آدم استرس داره ممکنه فشارش بیاد پایین.بقیشو پایین مینویسم

قبل از عمل کل ناحیه تناسلی رو پماد زایلاپی بزنین و چندبار این کار رو تکرار کنید.چون آمپول های بی حسیش درد داره.البته دردش جوری نیس که نتونین تحمل کنین.ولی اگه تحمل دردتون مثل من کمه زایلاپی بزنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجا اصلا استرس نداشته باشین.برای اطمینان خاطر هم میتونین قرص ضد استرس بخورین.حین عمل میتونین هندزفری ببرین آهنگ گوش کنین تا استرستون بخوابه.نوار بهداشتی ببرین تا اگه بعد عمل خونریزی داشتین نوار بزارین البته خونریزیش در حد دو تا سه قطرس که من دستمال کاغذی گذاشتم 

بعد عمل اگه مثل من راهتون طولانی بود صندلی جلو ماشین بشینید و صندلی رو بخوابونین تا راحت باشین.تا دو روز استراحت مطلق داشته باشین تا خون ریزی نکنین چون اون ناحیه کش میاد و ممکنه در حد یکی دو قطره خونریزی کنین که اصلا جای نگرانی نیس.استراحت کنین بند میاد.سه روز اول مدام یخ بزارین تا کبودی و ورمتون بخوابه.غذای شور و تند که باعث ورم میشه نخورین.غذای آبکی بخورین تا یبوست نگیرین 

ببخشیدولی کل اون لابیاهابرداشته میشه؟منم میخوام انجام بدمباتیغ انجام دادین یالیزر؟

نه در حد استاندارد برمیدارن و اونقدی که لازمه میزارن.با قیچی برمیدارن و با لیزر زخم رو میبندن و بخیه جذبی میزنن.درکل هیچی نمیفهمی

نه در حد استاندارد برمیدارن و اونقدی که لازمه میزارن.با قیچی برمیدارن و با لیزر زخم رو میبندن و بخیه ...

باماماانجام دادین یاپزشک زنان؟

هزینه لابیاتنهایی چقدره؟

ماماهست انجام میده کارش خوبه ۶ت دکترزنان گفت۱۳ت

من فکر میکردم بعد از عمل نمیتونم دردش رو تحمل کنم ولی واقعا هیچی نفهمیدم.مسکنامو سر وقت می‌خوردم و واقعا درد و سوزش نداشتم.بهداشت رو کامل رعایت کنین .هر وقت میرین دستشویی محل رو با شامپو بچه بشورین و با سشوار خشک کنین.بعد از یه هفته روزی یه بار بشورین کافیه.اولش ناحیه تناسلی واقعاااا زشته و ترسناک میشه چون بشدت ورم می‌کنه و سیاه میشه.حتی ممکنه فکر کنید بعضی قسمتها گوشت اضافه بالا داده ولیییییی همش می‌خوابه و شما در نهایت بعد از گذشت یک ماه به این نتیجه می‌رسید که بهترین کار در حق خودتون کردین.

باماماانجام دادین یاپزشک زنان؟هزینه لابیاتنهایی چقدره؟ماماهست انجام میده کارش خوبه ۶ت دکترزنان گفت۱۳ ...

من پزشک زنان برام انجام داد.لابیا پلاستی و هودکتومی شد 13ونیم.لابیا پلاستی تنها 9

و نکته مهم دیگه اینکه تو انتخاب پزشک خیلیییی دقت کنین 

.

.

یه نکته دیگه اینکه روزای اول اگه دیدین موقع دستشویی کردن سوزش دارین میتونین روی محل قبل از ادرار آب بگیرین تا موقع ادرار،ادرار با آب قاطی بشه و غلظت نداشته باشه