2777
2789
عنوان

خانوما خوشکل

61 بازدید | 13 پست

بچه ها من خیلی دوس دارم که دوستای زیادی داشته باشم بگین راهش چیه بعضیها میبینم از همه جا دوست دارن با هم کافه میرن شام بیرون میرن ولی من هیچی ندارم.....تو این سن از کجا دوست پیدا کنممم، بجز شوهرم و بستگان دیگع هیچکیو نمیشناسمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستا خودشون سروکله شون پیدا میشه 

حتی ممکنه ببخشیدا تو دستشویی بایه نفر دوست بشی🥲🤤

تلاش کن دوستان کم اما با کیفیت داشته باشی

تا دوستای زیاد اما بی کیفیت 

لطفا وقتی خوراکیم رو بهت تعارف می‌کنم از محبتم سواستفاده نکن و برندار.هیچ چیزی برام مهم تر از خوراکیام نیست 

سلام گل قشنگ من تو سنی نیستم که اینارو بگم ولی شما هم خواهر بزرگترم 

ببین هیچوقت از هیچی گله نکن هیچ وقت خودتو آویزون هیچکس نکن تو هم دوستی نداری شاید میل خدا باشه شاید اونا تورو به راه بد بکشن یا زندگیت از هم بپاشه حتما حکمت خدا توشه یا واقعا خودت با کسی گرم نمیگیری ببین سعی کن خودت با خانواده ت دوست باشی هرچه دوست کمتر زندگی راحتر چشم تو چشمی و حسودی گمتر

من واقعا قصد توهین به هیچکسو ندارم گلم

هیچوقت هم زندگیتو واسه هیچکس تعریف نکن وقتی مبهم باشی همه پیشتون وقتی همه زندگیتو بدونن هرکی نظری میده

اره ولی دیگه نمیخوام درونگرا باشم

ببینید عزیز درونگرایی و برونگرایی از ابتدای تولد مشخص میشه، در واقع سرشتتون همینه نخواید بر علیهش پیش برید، خودتون رو بپذیرید تا به صلح برسید. نمیگم تنها بمونید ها، فقط ببینید احساساتتون واقعا چی میخواد نه فکرتون

سلام گل قشنگ من تو سنی نیستم که اینارو بگم ولی شما هم خواهر بزرگترم ببین هیچوقت از هیچی گله نکن هیچ ...

مرسی خانوم معلم،،،، حرفات قشنگه ولی زندکی ام یکنواخت شده دوس دارم با بقیه بگم بخندم ولیی

مرسی خانوم معلم،،،، حرفات قشنگه ولی زندکی ام یکنواخت شده دوس دارم با بقیه بگم بخندم ولیی

سعی کن با هر کس دوست نشی بعضی از دوستا مثل تریاک میمونن واقعا واست ضرر دارن اگه میخوای دوست پیدا کنی ببین شخصیت طرف چجوریه حالا با خواهرات یا بچه هات یا زن داداش و جاری و ... گرم بگیر ولی جوری گرم نگیر که اونا نباشن زندگیت بهم بریزه گلم ولی برو باشگاه برو سینما و اینا منم دوست ندارم اصلااااا 

سعی کن با هر کس دوست نشی بعضی از دوستا مثل تریاک میمونن واقعا واست ضرر دارن اگه میخوای دوست پیدا کنی ...

کاششش یه ۵تا خواهر داشتم.....الان که ۳ تا خواهر شوهر و یه مادرشوهر دارم ولی خانواده شوهر ک فرقی نمیشه ،،، مامان و دو تا خاله که تو باغ نیستن یه زن داداش که اونم نمیشه .......به خواهر شوهرام حسودی میکنم که ۳ تا هستن مامانشون هم اهل حاله......ولی من هیچکیو ندارم از اون بدتر نمیتونم با کسی هم صمیمی شم چون که تنهام اسیب پذیری ام بیشتره....کاریش نمیشه کرد مردم هم دو رنگ شدند