2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریدم دهنت بااین حرف زدنت بی ذات تویی چهل پدر

تربیت خانوادگی خودتو نشون میدی اون از بی شعوری خودته فوشام خودتی هستی که میایی ب بقیه میگی ب دوست عوضیتم بگو پاک کن فعمیدی دیگم گمشو نییتم بیایی تو تاپیک من

تربیت خانوادگی خودتو نشون میدی اون از بی شعوری خودته فوشام خودتی هستی که میایی ب بقیه میگی ب دوست عو ...

ج.نده بی پدر و مادر ببین گوهخور لجن تا فردا ریپ بزنی جوابتو میدم مث سگم با حرفام میگام.ت پس فکرنکن هیچی نمیگم میگم ب جای فیلم دادنت پلیس فتا خودتو پاک کنع

ج.نده بی پدر و مادر ببین گوهخور لجن تا فردا ریپ بزنی جوابتو میدم مث سگم با حرفام میگام.ت پس فکرنکن ه ...

من با شما عین ادم اول حرف زدم شما زدی مسخر کردن ب جای اینکه منو بدی پلیس فتا بهتره یکم اخدا بترسی پیام ها دوستت ببینی کمتر حرف زشت میزنی بنظرم یکم هم انسان باش 

ج.نده بی پدر و مادر ببین گوهخور لجن تا فردا ریپ بزنی جوابتو میدم مث سگم با حرفام میگام.ت پس فکرنکن ه ...

فتا اول نگا کن فوش هامی بینه ک اول داد ‌ کی عکس ذخیره کرد و از اعتماد دیگ سو استفاده کرد ن منو پاک کنه 

فحشام دقیقا توی فاحشه ای

فاحشه اره خوب تویی دیگ  بگو تا خسته شی ب اون دوستت میگی عکس شات هرچی داره پاک میکنه من خواستم ثابت میکردم بعد خودت شرمنده میشدی گی ناز