2777
2789
عنوان

من به کی پناه ببرم به کجا به کی به چی😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 22 پست
خستگی روح و روانتون کاملاً بین گفته هاتون مشخصه منم همینجوری بودم بچم سه ماه تمام فقط گریه کرد و غر ...

مادرمم کاری از دسش برنمیاد میبینه بچم اینقدر گریه میکنه اونم حرص میخوره..

همون که میبرم گوارشه..گفت ۴ماهش بشه غذا کمکی رو شروع میکنم ولی من نمیخام اخه زوده برای بچم

حرف دکتر را گوش کن،منم بچه اولم شیرم کافی نبود شیر خشکی شد ولی وزنش همچنان پایین بود ،چهار ماهگی طبق دستور دکتر غذای کمکی شروع کردم،هم وزنش بهتر شد،هم نفخ کمتری داشت ،هم خوابش بهتر شد ،احتمالا سیر میشده می خوابیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آروم باش. چرا فکر میکنی فقط تو اینجوری هستی؟ منم این روزا گذروندم با این تفاوت که به خاطر خطای ...

چقدر گذشت که بچت آلرژیش خوب شد و تونستی لبنیاتو بهش بدی..من خودم الان نمیتونم بخورم که لااقل شیرم زیاد شه

عزیزم یه ذره آروم باشید نفس عمیق بکشید حستون رو درک می کنم اکثر ما خانمها بعد زایمان شرایط شما رو دا ...

خیلی به امام حسین التماس کردم اما..خواهش میکنم شماها برام دعا کنید حداقل بچم شیرخوردنش خوب شه..هرچی میره شیر بخوره ی باکیش میشه نمیخوره دیگه..الانم مادرم میگه شاید گلوش درد میکنه سرماخورده..چند وقت پیش مریض بود الان اگه مریض شده باشه من میمیرم دیگه..

خیلی به امام حسین التماس کردم اما..خواهش میکنم شماها برام دعا کنید حداقل بچم شیرخوردنش خوب شه..هرچی ...

محتاج به دعا هستم، دعا گوی شما هستم 

خدا بندشو رها نمی کنه یه حکمتی هست حتماً

همین شیر نخوردن بچه تون روضه ست براتون 

روضه علی اصغر که مادرش شیر نداشت بچش بخوره 

همینو روضه کنید از ته دل متوسل بشید به شیش ماهه کربلا 

کولیک نداره شبام تا ساعت ۳ سینم دهنشه میخابه و توخاب شیرخشکشو میخوره اما امان از روزا...مثل سگ فقط ح ...

خب داری عادتش میدی اونهمه مدت سینت دهنش باشه.شبا شیر خشک بده بزار کامل سیر بشه.

اصلا هر وقت که زیاد گریه میکنه شیر خشک بده.

اگع تونستی به پستونک عادتش بده بزار اروم شه.

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
چقدر گذشت که بچت آلرژیش خوب شد و تونستی لبنیاتو بهش بدی..من خودم الان نمیتونم بخورم که لااقل شیرم زی ...

دقیقا یادم نیست بین یکسال تا یک سال و نیمش بود ولی خب بچه ها متفاوتن ممکنه زودتر هم خوب بشن

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.