2777
2789

خستم خستم خستم چرا هیشکی درکم نمیکنه ۳ماهه زایمان کردم روزگارم سیاهه سیاه شده بچم آلرژی داشت به پروتئین گاوی هرشیرخشکیو نمبتونستم بدم پپتی میدادم مزه زهرمار میده مزه کوفت میده بچم نمیخوره خودمم هرکار کردم شیر نداشتم ازبس حرصم میخورم، شانس خودمو بچم از اول سوخته بود،بچم رفلاکس پنهان داره بچم مریضه به کی بگم به کی امام حسینم جوابمو نمیده،سرم داره از درد میترکه بچم پیش هیچکس واینمیسه همش گریه همش گشنشه شیر نمیتونه بخوره..چندروز پیش حمله پانیک بهم دست داد اعصاب و روانمو از دست دادم دیگه..مگه جهنم چیه؟جهنم همین حال منه من نمیدونم به کدوم گناه خدا داره باهام اینجوری مبکنه..همش دارم آرزوی مرگمو میکنم..دعا کنید خدا منوببره دیگه ببره فقط ببره😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرخشکایی دیگه رو امتحان کن خودت قطره شیر افزا بخور هندونه بخور آب هویچ بخور شیرت زیاد بشه

نمیتونم دکترش گفت قوی ترازاین هم هست که مزه مضخرف تر میده..اچ آ دادم بالا میوورد همین کوفتی بهش میسازه..اونارم خوردم شیرمم زیاد شه بی کیفیته غلیظ نیس بچه رو سیر نمیکنه..ای کاش خدا منو میبرو بقرآن از زندگیم خسته شدم چطوری بگم نمبخام زنده بمونم دیگه.چقدر گریه و سردرد اخه

نمیتونم دکترش گفت قوی ترازاین هم هست که مزه مضخرف تر میده..اچ آ دادم بالا میوورد همین کوفتی بهش میسا ...

پسر من لاغر بود از ماه چهارم ب دستور پزشک غذای کمکی شروع کردم البته فقط فرنی با پزشکش مشورت کن آخه گناه داره

درک میکنم عزیزم.

بعلاوه شیرمخصوصش.برو قطره واسه کولیکش بگیر.جدیدا شربت خواب هم واسه نوزاد اومده ،اسمشو نمیدونم اما تو اینستا زیاد میگن.

توی شیرش اگه خیلی بد مزس یه حبه قند بنداز.

عصرا بعداز ساعت ۵ نزار بخوابه.

قبل ازخوابشم ازون قطره کولیکش بده.یه ملافه ای چیزی که نازک باشه بنداز روش تا بخوابه.

یکم طول میکشه بدنش تنظیم بشه دیگه.

اللن خیلی اذیتی میدونم

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲

عزیزم آروم باش. چرا فکر میکنی فقط تو اینجوری هستی؟ منم این روزا گذروندم با این تفاوت که به خاطر خطای پزشک 10 روز بیمارستان بودم شکمم باز بود. ولی خب گذشت. پسرم هم به پروتئین گاوی آلرژی داشت و سوختگی شدید پوستی گرفت کل شبانه روز بالا سرش بودم تا یه قطره جیش میکرد عوضش میکردم که درد نکشه و چندبار هم دکتر بردم اصلا نمیفهمیدن چشه تا اینکه اخرین دکتر تا دید تشخیص داد و سریع پماد و دارو داد. شبا تا صبح پسرم نمیخوابید به خاطر رفلاکسش و سر پا بودم. مامانم بنده خدا یکم کمک میکرد ولی خب خودش خسته میشد خوابش میبرد و من تنها تا صبح با اونهمه درد خودم مجبور بودم مراقب پسرم باشم.خلاصه که جهنم واقعیو تجربه کردم ولی گذشت. شما الان باید قوی باشی. تنها پناه بچت تویی. تحمل کن و فقط به این فکر کن که این روزا تموم میشن و تو از مادر بودن لذت میبری

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

خستگی روح و روانتون کاملاً بین گفته هاتون مشخصه منم همینجوری بودم بچم سه ماه تمام فقط گریه کرد و غر زد پیش کسی گیر نمیکرد کسی طاقتشو نداشت ۵ دیقه نگهش داره الان ۱۲ سالشه. میگذره خواهر من صبور باش و از کسی کمک بگیر من دست تنها بودم خیلی اذیت شدم

حالا که شیر خشکیه.روزا دو‌ساعت اینا بزارش پیش مامانت تا بتونی بخوابی استراحت کنی.

من سر بچه اولم اذیت نشدم زیاد چون مامانم خیلی کمک کرد.

اما سر دومی ترکیدم.

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
از شوهرت و مادرت کمک بخواه،بچه را ببر پیش یک فوق تخصص گوارش نوزادانبچه نگهداریش سخته و مسیولیتش سخت ...

همون که میبرم گوارشه..گفت ۴ماهش بشه غذا کمکی رو شروع میکنم ولی من نمیخام اخه زوده برای بچم

سلام عزیزم واقعا خدا قوت بهت میگم. خسته نباشی بانو.

زندگی کلا سخته عزیزم مادر شدن مسئولیت داره، زحمت داره و خیلی چیزای دیگه ولی اگر پول داری بچه تو ببر پیش بهترین دکتر اگرم نه ببین مادرا و مادر بزرگای قدیم در صورت این اتفاقات چیکارا میکردن و با چندتا بزرگتر دلسوز و آگاه مشورت کن، از طرفی زیادی به خودت فشار نیار و خیالت راحت که در حد توانت هر کاری واسه بچت کردی(حتی واسش تو نی نی سایت تاپیک زدی)، بقیشم مثل زندگی خیلی از ادمای دیگه تو دست خداس. امیدوارم هرچه زودتر حال هردوتون بهتر بشه. در پناه خدا.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

عزیزم یه ذره آروم باشید نفس عمیق بکشید 

حستون رو درک می کنم 

اکثر ما خانمها بعد زایمان شرایط شما رو داشتیم و تجربه کردیم 

فقط خدا کمک کننده هست چون خدا سازنده ما ها هست دیگه 

اگه آرامش می خواهید الان هم موقع خوبی هست برای گریه 

کردن دعا کردن 

طب اسلامی زیاد هست تو آپارات و ایتا برای تغذیه خودتون و کودکتون کمک می کنند راهنمایی می کنند 

خوردن خربزه شیر افزا خوبیه خوردن خرما 

درک میکنم عزیزم.بعلاوه شیرمخصوصش.برو قطره واسه کولیکش بگیر.جدیدا شربت خواب هم واسه نوزاد اومده ،اسمش ...

کولیک نداره شبام تا ساعت ۳ سینم دهنشه میخابه و توخاب شیرخشکشو میخوره اما امان از روزا...مثل سگ فقط حرص میخورم..