2777
2789

اعتماد به نفس داشتن همیشه از اول 

پر رو بودن خود به خودی از اول

دلم میخاد جاشون باشم

چرا من نه...

در هر فلکی مردمکی میبینم؛هر مردمکش را فلکی میبینم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اضطراب اجتماعی بیماریهکسی که نداره یه درصدم نمیتونه درک کنه ما چی میکشیم

اره و میگن کاری ندارع که فقط ارتباط چشمی برقرار کن

نمیدونن این ارتباط چشمی با هرررکی میخاد باشه چه سخته:)))

اره و میگن کاری ندارع که فقط ارتباط چشمی برقرار کننمیدونن این ارتباط چشمی با هرررکی میخاد باشه چه سخ ...

وای یکی مستقیم نگاهم کنه بدنم یخ میزنه

یکی سر پا موند و رسید:)

وای یکی مستقیم نگاهم کنه بدنم یخ میزنه

وختی سعی میکنی با لبخند و ارتباط چشمی و آروم و با صدای رسا احوالپرسی کنی ولی اخرش با نگاه خیره له زمین مرسی شما خوبین سرسری و آروم میگی:)

بابای من به شدت آدم با اعتماد به نفس و سر زبون دار و نمیدونم چطور بگم خیلی خوب صحبت میکنه تو جمع و..... و من همیشه حسرت اینو میخورم که چرا مثل بابام نیستم. 

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
مامان منم مث پدر شماست بعد احوالپرسی همه میگن عجیبه اصلا شبیه مامانت نیستی

دخترعموم مثل شماست باباش ساکته ولی خب مامانش خیلی خوبه بعد دختر عموم به باباش رفته ساکتتت به زور احوالپرسی میکنه. شانسو ببین ها

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.