2777
2789

من اومدم شهر پدرم اینا مادرشوهرمم اومده خونه دخترش شوهرمم پیش اونه دیشب پیام دادم جواب نداد همیشه اینجا کم جوابمو میده بعد زنگ زد رد دادم گفت بزنگ گفتم خوابم میاد گفت باشه بابای گفتم بای از دیشبم هیچ خبری ازش نیست من زنگ بزنم یا بذارم اون بزنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار اون بزنه 

چون معلومه داره محلت نمیده 

هرچی ام تو به سمتش بری دور تر میشه جوزده شده

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

چیه؟ کلا دو نفرو میبینه منو بیخیال میشه

الان اونم این فکرو میکنه پدرو مادرشو میبینه منو محل نمیده

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

ای خدا خوب خودت با توجه به اخلاق شوهرت باید بدونی تو زنگ بزنی یا اون اگر میدونی زنگ نمیزن کلا خوب خودت ه یه بهانه زنگ بزن سر همین چیزای الکی دنبال قهر و دعوا نباشین زندگی بچه بازی  مگه