2777
2789
عنوان

بیاین خوابم رو تعریف کنم😂😂😂😂

131 بازدید | 13 پست

بچها خواب دیدم ی دختر خوشگل دارم ولی شوهر ندارم 😐

بعد یهو وسط خواب برای اولین بار پدر بچم رو دیدم استغفرالله😂😂😂

دیدم اونم دوتا پسر داره میگفت قبلا زن داشته زنش مرده

بعد خیلی به من‌محبت میکرد من تو خواب برای اولین بار تو زندگیم عشق رو تجربه کردم قلبم داشت از هیجان می‌ترکید خیلی دوستش داشتم هی بهش زنگ میزدم بغلش میکردم😂

بعدشم ازم خواستگاری کرد روز عروسی مامانم برای ی صبحانه ی پنیر کوفتی منو از خواب بیدار کرد😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قشنگ معلومه نی‌نی سایت گودرتمند تا خواب‌هاتون هم پیشروی کرده   

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
میخوابیدی بقیشم ببینی😂😂

لعنت ب این زندگی هرچی اومدم بخوابم ۵ دقیقه یبار مامانم میگفت بیا صبحاااااانهههههه میخواستم بگم تف تو صبحانه ولم کن😂😂😂

طبیعیه 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

همین بهتر که بیدار شدی  

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

طبیعیه 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
قشنگ معلومه نی‌نی سایت گودرتمند تا خواب‌هاتون هم پیشروی کرده

اره بابا از بس میان میگن خواستگاراشون قبلا زن داشته بچه داشته ولی زنش فلان بوده😂مغزم قاطی کرد از دست زندگی های زنا