2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

285 بازدید | 69 پست

از دست مادرم دیگه دیوانه شدم

خستممممم

بریدم

نه خدایی هست بتونه منو نجات بده نه خودم میتونم خودمو نجات بدم

هرچقدر تحمل میکنم بی فایدس و شرایطم سخت تر میشه

داره تو حیات یه خونه روستایی و ویلایی که هم آشنا هستن

بلند داد و بیداد میکنه و از من شکایت میکنه و حرف های زشت میزنه

همشم بخاطر اینکه هندونه رو سر تایمی که گفت نزاشتم توی یخچال

خودش داشت توی کوچه با پسر عموی ۲ سالم آب بازی میکرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داره تو حیات یه خونه روستایی و ویلایی که هم آشنا هستنبلند داد و بیداد میکنه و از من شکایت میکنه و حر ...

دیگه همه میفهمم رفتار مادرت نرمال نیس 

اون وقت تو  از آدمی که مشکل اعصاب داره توقع چی داری 

بزن به بیخیالی رفتار مادرت هر چقدرم بد هست اهمیت نده خودکشی شد مگه راه حل؟!

خستم بقرآن

تاپیک های قبلم هست یکسالیه تاپیک نزدم فقط نوشتم و پاره کردم

اینا هرروز و هروز منو عذاب میدن

مگه دست خودمه که‌کسی منو نمیخواد و ازدواج نکردم؟

خب کدوم احمقی میاد با همچین خانواده زبون دراز و بی ادب و بی فرهنگی وصلت میکنه؟

هرکسی دنبال آرامش و آبرو هست 

سر چیزای مسخره زندگی ابدی تو خراب نکن فکرمیکنی بمیری از غم راحت میشی؟ 

نه چون غم و غصه مال روحته نه جسم که با از بین بردنش تموم بشه اوصاعت بدتر میشه چون حتی نمیتونی برگردی درستش کنی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
داره تو حیات یه خونه روستایی و ویلایی که هم آشنا هستنبلند داد و بیداد میکنه و از من شکایت میکنه و حر ...

وای چقد بد😑😑😑از این زاویه بهش نگا کن ک اگ کسیم بشنوه میگ دختره چقد گناه دارع، نه اینکه به چشم بدی به تو نگاه کنن

ای بابا ،مادرت اعصابش ضعیفه ،خوب داد بزنه چی میشه بی ابرو میشی بنظرت ، خدا باید با ادم یار باشه ،خودم یه مادر کم حوصله ام و بچه ام و از خودم بیشتر دوست دارم ولی منم داد میزنم دیگه دست خودم نیست

بخاطر یه هندوانه شاید داد نزده احتمالا سهل انگاری های دیگه هم قبلا داشتین هندوانه بهانه شده.داد میزنه ک بترسی تکرار نکنی

خستم بقرآنتاپیک های قبلم هست یکسالیه تاپیک نزدم فقط نوشتم و پاره کردماینا هرروز و هروز منو عذاب میدن ...

مگه گناه کردی ازدواج نکردی؟! 

من جات بودم برا مادرم قرص اعصاب میگرفتم اگر میخوره که چه بهتر وگرنه تو غذاش بریز بده بخوره شاید آروم بشه یه زره 

بعدم الان اکثر مردم تو خونشون یه روانی دارن تو فکر نکن این مشکلات فقط برای تو و خانواده توس