2777
2789
خودمم بچه بودم اصلااا اینجوری نبودم بچه های فامیل هم دیدم

ببین نسل ما اخرین نسلی بودش که زندگی بدون گوشی رو دیده

ببرینش بیرون 

کلاس رقص-ورزش-نقاشی یا هرچی دوست داره ثبتنامش بکنین

عزیزم داداش منم این طوریه ۷ سالشه .بردیمش دکتر یعنی دکتر نزدیک بود تومطب مارو بزنه .میگفت بچه ی ۷ ساله چرا باید ازصبح تا شب تواینستا باشه میگفت هم رومغزش تاثیر بد میزاره،راستم میگفت چون داداشم خیلی عصبیه ،حتی چندین ماهه رشدم نکرده 

برای حاجت رواشدنم یه صلوات مهمونم میکنید😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا خواهر بزرگه ای که گوشیتو نده تمامخواهر اینقد ضعیف؟رمزشو عوض کناگه نه نت نخراگه میخری بسته۲ ...

همه اینکار هارو کردم 

ولی زورم نمیرسه واقعاااا 

فقط روز به روز دارم عصبی تر میشم 

یه مشکل دیگه ک هست گوشی بهش ندم دیگه غذا نمیخوره و اینقدر گیر میده ک مجبور میشم

خب بچس دیگه ، الان همه بچه ها عاشق گوشین، یا این که اسباب‌بازی هاشون رو این ور اون ور میندازن

پسر من پنج سالشه و اصلا گوشی دست نمیگیره و مشغول بازیهای خودشه چون از اول عادتش ندادم به گوشی 

همه اینکار هارو کردم ولی زورم نمیرسه واقعاااا فقط روز به روز دارم عصبی تر میشم یه مشکل دیگه ک هست گو ...

خب داره باج میگیره 

غذا نخورد هم گوشی ندین بهش ،بلاخره گشنگی فشار میاره و میخوره  

عزیزم داداش منم این طوریه ۷ سالشه .بردیمش دکتر یعنی دکتر نزدیک بود تومطب مارو بزنه .میگفت بچه ی ۷ سا ...

اره یا یه چیز عجیب اینه که بچه هایی که میبینم خیلی با گوشی کار میکنن کمتر رشد میکنن 

اره یا یه چیز عجیب اینه که بچه هایی که میبینم خیلی با گوشی کار میکنن کمتر رشد میکنن

اره عزیزم دادش منم قدش ازهم سناش کوچیک تره دکتر گفت بخاطر همین گوشی ،یعنی صبح ها تا گوشی رو ندیم دستش صبحونه هم نمیخوره

برای حاجت رواشدنم یه صلوات مهمونم میکنید😔
خودتون عادتش دادین به گوشی و خودتونم باید ترکش بدین

جدی ما عادتش ندادیم 

اصلا رو گوشی من حتی بازی هم نبود موقعی ک به دنیا اومد 

من تا دو ماه پیش از ترس همین بچه اینستا نداشتم 

واقعا نیاز کردم ک نصبش کردم

دوساله گیر می‌داد که اینستا نصب کن ولی من نمیکردم چون میگفتم براش ضرر داره 

اینستا هم تو گوشی اقوام دیده بود یاد گرفته بود 

همه اینکار هارو کردم ولی زورم نمیرسه واقعاااا فقط روز به روز دارم عصبی تر میشم یه مشکل دیگه ک هست گو ...

غذا نخوره

از گشنگی دور از جونش نمینیره که

لوسش کردین

پس همون برنامه هاتو پاک کن

اگه حرف زد بگو گوشیم هنگ کرده بود بردم بیرون برنامه هامو پاک کرده گفته ویروس گرفته نمیتونی نصب کنی روش

بجاش بگو اگه خواستی تو تلوزیون برات انیمیشن میریزم رو فلش ببین

بعد براش یع سری انیمیشن جذاب بگیر

مث المنتال درون و بیرون یک و دو قرمز شدن

گارفیلد من نفرت انگیز

بریز رو فلش پخش کن

گوشی ک نباشه کم کم مجبور میشه ببینه چون اینا که نام بردم خیلی جذابن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡