2777
2789
عنوان

شوهرم یه جوری با حسرت به بقیه بچه ها نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2149 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش خدا هر کسی رو لیاقت پدر مادر شدن ندونه)))

دارم بهتون شک میکنم واقعا پدر مادرید؟!

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

این چه حرفیه میزنی این فکر تو هست که پیش خودت هزار جور فکر کردی مگه میشه حسرت بخوره اگرم از چهره شما خوشش نمیومد که باهات ازدواج نمیکرد که الان بچت شبیه خودته حسرت بچه های مردمو بخوره همه بچه ها قشنگ و خوشگلن اصلا نگو بچت قشنگ نیست بچه ها همه فرشتن خداروشکر کن سالمه 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

والا ما که پدر و مادرمون تو بچگی فکر میکردن آسمون سوراخ شده ما افتادیم پایین وضعیت روح و روان و اعتماد به نفسمون اینه

خدا به داد دختر شما برسه

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
خودت و شوهرت مختون معیوبهمگه میشه ادم حسرت خوشگلی بچه دیگرانو بخوره؟بچه ادم به چشمش زیباترینه

ادم بچشو دوست داره این که معلومه ولی خب  همیشه ظاهر مهم بوده متاسفانه 

زندگیم همسرم❤ آراز❤

از نظر پدر مادر بچه خودش زیباترین... میگن حتی میمونم هم بچه اش از دید خودش خوشکلتربن... اخه این افکار چیه شما دارید.. از الان دارید به بچتون القای زشت بودن میکنید. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

دختر منم به خودم نرفت ، سبزه شد ولی پسرم بلند هست،ولی دخترم برام زیباترین چهره دنیا را داره... قبلا دختر بور می‌دیدم ذوق میکردم ولی از وقتی خودم دختر دار شدم هیچ بچه ای بجز دختر خودم به چشمم نمیاد 

شما هم چند وقت دیگه اینجوری میشی 

خدایا دوستت دارم 💓💓💓
دخترم سفیده تپله موهاش بلنده رنگ چشماش روشن ولی خب بازم چهرش معمولی

میخوای ببر یه ژل و بوتاکس کن شاید خوشکل شد... واقعاا شما از روی عقل این حرفارو میزنی یا امدی حرص بقیه ارو در بیاری بااین افکار. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻