2777
2789

همسرم می‌ره ماموریت خونه مادر شوهرمم هم اون خجالت میکشه موقع خدافظی روبوسی کنه یا بغل هم من ولی برام مهمه این تابو رو بشکنم ولی اضطراب شدید گرفتم نمی‌دونم چرا کلا تو خانواده هامونم نداریم این چیزارو یا دور اطراف ولی برا من مهمه ک الکی خجالت نکشیم  چیکار کنم سری پیش به همسرم گفتم انجام بدیم وگرنه با مامانتم روبوسی نکن اگه بده اونم تو خلوت با من بوس و بغل کرد تو جمع هم زودی فرار کرد ک مامانشم نبوسه!!!خندم گرفته بود از کارش میگف من موذب میشم نخواه ازم

معذب میشه آدم 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دست بدین با هم کافیه. چرا جلو جمع روبوسی کنید. البته چیز بدی که نیست. ولی خیلی ها معذب میشن بخصوص آقایون. همه میدونن تو خلوت روبوسی کردین دیگه🤣

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
حالا چه اصراریه

نمیشه باید دیگران ببینن 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔