2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای حاجت های سخت که همش توش مکل میافته نماز شب خیلی عالیه خودم تجربه کردم دعایی ۴،۵ سال کردم جواب نداد کمتر از ۳ ماه با نماز شب مشکلم خداروشکر حل شد البته من یکم تنبلی کردم فقط ۲ رکعت خوندم نیم ساعت قبل از اذان صبح بعد نصف تسبیح استغفار برای خودم و کسی که مشکل داشت و دعا ،خیلی آرامش بخش و عالیه

برای حاجت های سخت که همش توش مکل میافته نماز شب خیلی عالیه خودم تجربه کردم دعایی ۴،۵ سال کردم جواب ن ...

عریزم ببخشید سوال میکنم 

نماز های یومیه هم باید حتما باهاش خونده بشه؟یا فقط نماز شب حاجت میده

مرا هزار امید است و هر هزار تویی 
عریزم ببخشید سوال میکنم نماز های یومیه هم باید حتما باهاش خونده بشه؟یا فقط نماز شب حاجت میده

نمازهای یومیه باید بخونی اونا واجبم اگه نخونی فکر نکنم نماز شب تنهایی حاجت بده بهت توصیه میکنم شروع کن کم کم نمازهات رو بخون 

عریزم ببخشید سوال میکنم نماز های یومیه هم باید حتما باهاش خونده بشه؟یا فقط نماز شب حاجت میده

نماز شب برای حاجت روایی خیلی عالیه تقریبا بالای ۹۰ درصد کسانی که نماز شب خوندن به حاجتشون رسیدن فقط ممکنه برای بعضی ها چند ماه طول بکشه بعضی ها زود به حاجتشون برسند من خودم و مادر م بالای ۵،۶ سال دعا کردیم برای ازدواج یه شخص همش گره میافتاد و نمیشد چله یس گرفتم خواب دیدم چون جن عاشق داره مانع ازدواجش میشه باید قرآن پخش کنه تا جن عاشق از بین بره اما چون خودش همکاری نمی کرد و داعم ترانه گوش میداد و با خاطر ناامیدی نماز و قرآن رو ترک کرد ولی من با نماز شب اول جن عاشقش رو کشتم بعد هم مشکل ازدواجش حل شد خدا روشکر ،شما هم اگه حاجتی دارین با نماز شب بهتر از هر چله ای برای اجابته،من خودم آدم مومنی نیستم و چند وقت به خاطر ناامیدی ترک نماز کردم اما با حداقل ۲ رکعت نماز شب خدا رو شکر حاجتم برآورده شد

بهتدن توصیه میکنم با ۲ رکعت نماز شب شروع کنید و نیم ساعت قبل از اذان صبح برای نماز شب پاشید بعد که نماز شب خوندید و استغفار و دعا ،بعد از اینکه صدای اذان صبح رو شنیدید نماز صبح رو بخونید و بقیه نمازها هم به همین طریق بخونید انشالله بزودی به حاجتتون میرسید شک نکنید ببخشید خیلی پرحرفی کردم

بهتدن توصیه میکنم با ۲ رکعت نماز شب شروع کنید و نیم ساعت قبل از اذان صبح برای نماز شب پاشید بعد که ن ...

عزیزم فقط یه سوال 

نماز های روزانه هم باید همزمان خونده بشه؟

یا اگه نخونیم مشکلی نداره؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی