2777
2789

معمولا میگن یک هفته از موعد بگذره تست کنید ولی من روز موعد زدم درست نشون داد

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر باردار باشه، روز خودشم نشون میده کم رنگ

اخه بارداری قبلیم ۵ روز بعد زدم نشون نداد اما باردار بودم

الانم علائم پریود دارم اما دو روزه دیر کردم خیلی میترسم صبح زدم منفی بود میکم شاید نشون نده ب این زودی

🕊✌🏻
معمولا میگن یک هفته از موعد بگذره تست کنید ولی من روز موعد زدم درست نشون داد

اخه بارداری قبلیم ۵ روز بعد زدم نشون نداد اما باردار بودم

الانم علائم پریود دارم اما دو روزه دیر کردم خیلی میترسم صبح زدم منفی بود میکم شاید نشون نده ب این زودی

🕊✌🏻
چ علائمي داشتين قبله پريود؟

از پیتزا و ترشی انبه متنفر بودم یهو هوس کردم خیلی شدید😂اون شب رفتیم خریدیم و روز بعد بی بی چک مثبت شد

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
اخه بارداری قبلیم ۵ روز بعد زدم نشون نداد اما باردار بودمالانم علائم پریود دارم اما دو روزه دیر کردم ...

اگه تا یک هفته نشدی دوباره تست بزن دیگه بعد یک هفته اگه چیزی باشه حتما نشون میده

من زیاد باردار شدم.همشونم همون روز زدم، مثبت بوده.حتما برای شما کلا دیر تشکیل شده جنین.ان شالله خیره

اره بارداری قبیلیمم بعد از ۹ روز بی بی نشون داد

دعا کنید باردار نباشم بچم کوچیکه خیلی استرس دارم

🕊✌🏻