2777
2789

ی سیاست کثیف پشت همه این جریان هاست مایی که تون دادیم کلی ضرر زد بهمون ۴۰۰ تومن بود تا ۳۰۰ تومن ریزش کرد ممکنه حتی کلا بکشه پایین یا حذف بشه از لیست صرافیا واقعا هممون ب بازی گرفتن اینو کسی درک میکنه ک شب تا روز وقتش پای ایردراپ ها گذاشته.نیاید بگید اره میدونسم همشون الکیه فلانه ک چیزی بود ک ترند شد سر صدا ب پا کرد همه رفتن سمتش ک بلکه مث نات کوین سود کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این که دستگیر شد تقصیر خودش بود الکی شهروند فرانسه شده بود هی رفت و آمد داشت( فرانسه هم اصرار که باید اطلاعات یه سری کاربر بدی )به این کشور ، ولی خب بقیه مدیران تلگرام اعلام کردن همون روند قبلی پیش می‌ره و شاید داگز هم لیست شه ، من خودم خیلی دوست داشتم داشته باشم داگز رو ولی رباتش باز نمیشد برای من 😕

🪐🪐🪐

این که دستگیر شد تقصیر خودش بود الکی شهروند فرانسه شده بود هی رفت و آمد داشت( فرانسه هم اصرار که بای ...

اره همین طوره نمیدونم پاول ب اون هوش ذکاوت چرا اینکارو کرد شاید ی سیاستی پشتشع داگز لیست شد در صرافی باینسس ولی قیمتش پایینه واس من میشه ۵ میل  ولی آزاد شه خیلی بالا میره

این که دستگیر شد تقصیر خودش بود الکی شهروند فرانسه شده بود هی رفت و آمد داشت( فرانسه هم اصرار که بای ...

چرا باز نمیشد مگ میشه با فیل. ترشکن باز میشد هاا 

حداقل میجر بزن بعدی اونه

چرا باز نمیشد مگ میشه با فیل. ترشکن باز میشد هاا حداقل میجر بزن بعدی اونه

نمی‌دونم ارور میده وارد ربات میشه ولی بعدش دیگه عکس یه سگ میاد باز نمیشه .

آره اونو دارم ولی خیلی وقته بهش سر نزدم .

🪐🪐🪐