2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازت تعریف میکنن تو جمعی میری؟۴ قل - وان یکاد . بنداز گردنت یا همراهت تو کیفت باشه

همیشه نه ولی خیلی پیش اومده که تعریف کنن

ممنونم

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
اره اما خب اسپند هاله دورتو پر میکنه

اسپند هر روز دود میکنم اون چشم آبی‌ها هم شنیدم بیشتر علامت شیطانه چون یه چشم وسودی نداره

اسپند هر روز دود میکنم اون چشم آبی‌ها هم شنیدم بیشتر علامت شیطانه چون یه چشم وسودی نداره

خب اگه اعتقادی بهش نداری نزار اما بنظر من اسپند موثرترینه و کلا سعی کن زیاد با کسی چشم تو چشم نشی

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

همیشه نه ولی خیلی پیش اومده که تعریف کننممنونم

اگه مجردی به مادرت بگو وقتی دارن تعریف میکنن بهشون بگه تعریف نکنید لطفا.. 

پدر منم هروقت تعریف میکنه زیاد از نوه ها مریض میشن. ماهم عادت کردیم تعریف نکنیم 😅

اگرم جایی بودیم تعریف و تمجید  شد و حرف. برگشتیم خونه گلپر دود میکنیم و صدقه

من الان ۸ ماهه تند تند مریض میشم یعنی چشم خوردم؟🤔

آره احتمالش زیاده منم اول نمیدونستم الکی تند تند مریض میشدم یا بیشتر وقتها کسل بودم خیلی دکتر رفتم و آزمایش دادم ولی هیچیم نبوداکثرا هم  کتفم درد میکنه

حرز بگیر خیلی تاثیر داره

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

آره احتمالش زیاده منم اول نمیدونستم الکی تند تند مریض میشدم یا بیشتر وقتها کسل بودم خیلی دکتر رفتم و ...

من تیر آخر مریضیام این بود دیسکم بیرون زده خونه نشین شدم

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

اگه مجردی به مادرت بگو وقتی دارن تعریف میکنن بهشون بگه تعریف نکنید لطفا.. پدر منم هروقت تعریف میکنه ...

نه متاهلم اکثرا وقتی تعریف میکنن تشکر میکنم🤭اسپند که خیلی دود میکنم

حرز بگیر خیلی تاثیر داره

آره اینجا چند نفر حرزگفتن باید برم بگیرم واقعا دیگه خسته شدم انقدر که بیخودی مریص میشم