2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه من تمیزه خداروشکر ولی من به دلایلی ممکنه نتونم بخابم زود بیدار بشم،خونتو ول کن خوابتو بکن بیدار شو کم کم انجام بده تا شب

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
چجوری این کارو کنم نمیتونمپیشنهادت چیه

کم کم تمیز کن هر جا دستت رسید تمیز کن کم کم انگیزه میگیری

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
چچجوری پاشم الان

الان تنهایی, یاخانوده خواب؟اگه تنهایی ک مشکلی نیس اما اگه خانواده خوابن فقط ریخت و پاشها رو اروم جمع کن ظرف شستن و جارو بمونه برافردا

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
الان تنهایی, یاخانوده خواب؟اگه تنهایی ک مشکلی نیس اما اگه خانواده خوابن فقط ریخت و پاشها رو اروم جمع ...

نه مشکل من تنبلیه

نمیتونم پاشم اصلا

انگار منو دوختن به تخت