2777
2789
منم اعصابم عصبی شد

جالب اینه پسره چ پی‌وی چه پیج کاریش هرچی دختر داف بود فالو کرده بود لامصب چطور ممکنه شک نکنی

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه هرچی میتونستی کردی دیگه ولش

واسه پارسال بود آخرسر بلاک کردم دختره رو ولی واااقعا ساده‌لوح بود الان باز دیدم تاپیکه رو حرصم گرفت

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
وای خیلی این دخترا رو اعصابن سفبایربببنمیدونم چرا قبول نمیکنن بهشون خیانت شده

آخه واقعا حتی حتی اگه از طرفم چیزی ندیده باشی یکی اینجوری بگه یه شکی میکنی این میگفت نه این فتوشاپه پسره اندازه یه شهر دختر فالو داشت فقط

اخرش چی شد

هیچی دیگه باور نکرد فک کرد نشستم فتوشاپ کردم بگم اون هردوتا رو تگ کرده بلاکم کرد منم بلاکش کردم

آخه واقعا حتی حتی اگه از طرفم چیزی ندیده باشی یکی اینجوری بگه یه شکی میکنی این میگفت نه این فتوشاپه ...

مشخصه خودش هم میدونست داشت خودشو گول میزد ک فقط با یارو بمونه

Born to suffer forever 

لیسرای حرفه این این پسرا

خدایی استوری و فلان منو ریپ نزده بود اصن فقط یه بار اونم گفت از فلان شهری اسم شهرمو آورد گفتم بله گفت اتفاقا دوروز پیش اونجا بودم من خودمم واسه اونجام گفتم به سلامتی لایک کرد دیگه چیزی نبود اینم همینجوری فهمیدم دوستامم گفتن به یکیشون بگیم حداقل بدبختا علاف این شدن ک اینجوری شد

ببین دختر یکی از اقواممون عاشق ی پسریه

خدجم براش میکنه

بعد پسره میاد بهش میگه ک پای چند نفر دیگه هم هستم

قشنگ تعریف میکنه براش

شراب و سیگار و مواد هم اره

بیکارم هست

حالا هی دختر اصرار ک بیا خاستگاریم🤕🤕🤕

ببین دختر یکی از اقواممون عاشق ی پسریهخدجم براش میکنهبعد پسره میاد بهش میگه ک پای چند نفر دیگه هم هس ...

به قول اون پسر بلاگره یاللعجب مگر می‌شود😐😐

دو روزه هنگم🤕🤕یعنی خنگب هم حدی داره ولی این🙁

من از این جور آدما زیاد میشناسم اینا همونایی ان که میگن خودمون درستش می‌کنیم بعدا میان میگن خدایا چرا منو بدبخت کردی