2777
2789

الان دیدمش یادم افتاد باز دارم حرص می‌خورم😐🤦‍♀️واقعا یه سری دخترا تو کله شون دمپایی گذاشتن 

هستین بگم چی شد

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

هنوووووز بابتش حرص میخورم جریانش این بود ک پسره تو یه استوری جفت دخترا رو تگ کرده بود استوریم کاااملا عاشقانه بود طرفم زرنگ بازی درآورده بود تگ مخفی کرده بود جفتشونو من می‌تونم تگ مخفیا رو هم ببینم دیدم دو نفر تگ شده گفتم برم به یکیشون بگم گناه داره اومدم اینجا پرسیدم گفتن غیرمستقیم بگو

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

یکیشون قیافش یه نمه مظلوم تر و گوگولی تر میزد اون یکی قشنگ داااف بود گفتم با اون به این خیانت شده حتما آقا رفتم با پیج فیک دوستم پیام دادم به طرف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوووووز بابتش حرص میخورم جریانش این بود ک پسره تو یه استوری جفت دخترا رو تگ کرده بود استوریم کااامل ...

خب گفتی؟

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

پیام دادم که آره یکم حواستو جمع کن و فلان امکان خطا هم نبود هردوتا رو تگ کرده بود هردوتا رو هم فالو کرده بود کاراگاه بازیمم گل کرد فهمیدم اون دافه تو پاساژیه که پسره کار می‌کنه اون یکی دخترم خو پیج کاری داشت واسه محصولات پوستی و این چیزا بود

گفتم شما دوس دختر این آقا هستین گفت چطور و فلان گفتم یه ذره حواستونو جمع کنین بنظرم من چون شما رو میشناسم دارم بهتون می‌گم حیفه واقعا همین استوری که الان برا شما گذاشتن واسه یکی دیگه ام گذاشتن اونم تگ شده

دختره همچین پرید بهم تو حسودی و فلان تو کی هستی تو چیکاره ای من هردوتا رو میشناسم بهشون اعتماد دارم به تو ربطی نداره من خودمم میتونم ببینم کی رو تگ کرده فقط خودم تگ شدم

براش شات فرستادم که هردوتا رو تگ کرده می‌گف اینو نشستی فتوشاپ کردی من فرق فتوشاپ و عکس اصلیو میفهمم😐

آخه گوسااااله من چرا باید واسه این تحفه پاپوش درست کنم😂😂😂🤦‍♀️

هیچکدومم نمیشناختما بخدا فقط زورم اومد پسره با جفتشونه فک کنم باید از همون اول به دافه پیام می‌دادم گول قیافه مهربونشو خوردم😐😂

ولی از اون به بعد پسره هر استوری عاشقانه ای ک گذاشت هیچکیو تگ نکرد دیگه منم گذاشتم یه مدت بگذره شکش سمت من نیاد بعد ریمووش کردم از پیجم الدنگو

عجب کصخلیه

خیلی می‌گف تو هرکی هستی میخوای اونو از چشم من بندازی نشستی عکس فتوشاپ کردی یک اعصابی ازم خراب کرد به خاطر احمق بودنش

دیگه هرچی میتونستی کردی دیگه ولش 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎