tanhavraha مدیر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 16 عنوان یائسگی زودرس | مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 16 پست سلام دوستان خواهشاکسانی که یائسگی زودرس گرفتن ودرمان شدن جوابم روبدن چون وافعادارم دیوونه میشم 43سالمه ومجردم الان دوهفته ارموعدپریودم گذشته وهبچ علائمی ازش ندارم ماسابفه یائسگی زودرس داریم وهم مادرم هم خواهم توسن38سالگی هم عمه هام زودیائسه شدن البته اوناهیچ اقدامی نکردن واسه پیشگیریش.ازفکروخیال نمیتونم بخوابم ووضعیت روحیم بشدت خراب وحادشده.خواهش میکنم کسانی که مبتلاشدن وپیشگیری کردن راهنماییم کنن که چکارکنم 1403/06/04 | 03:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tanhavraha مدیر استارتر عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 16 نگران یائسگی نباش وخودتو به این همه دارو گیاهی نبند. خاله من ۴۶ سالش بود هشت ماه پریود نشد ولی بعدش ... خداروشکرکه نتیجه گرفتی عزیزم وخوشحال شدم.ولی پیش چندتامتخصص خانم توپژوهشگاه رویان وچندجای دیگه رفتم بهم میگن اگه ژنتیک باشه هیچ درمانی نداره ولی درغیراینصورت احتمال اینکه این مسئله درمان بشه خیلی بیشتره.ازاین بابت خیلی نگرانم .خالتون ببعدش تاچه مدت پریودشد عزیزم؟
آوا_۹۰ عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 1819 خداروشکرکه نتیجه گرفتی عزیزم وخوشحال شدم.ولی پیش چندتامتخصص خانم توپژوهشگاه رویان وچندجای دیگه رفتم ... تا الان که پنجاه سالشه پریود میشه. انشالله مشکل شما رفع بشه.