2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس

143 بازدید | 16 پست

سلام دوستان خواهشاکسانی که یائسگی زودرس گرفتن ودرمان شدن جوابم روبدن چون وافعادارم دیوونه میشم 43سالمه ومجردم الان دوهفته ارموعدپریودم گذشته وهبچ علائمی ازش ندارم ماسابفه یائسگی زودرس داریم وهم مادرم هم خواهم توسن38سالگی هم عمه هام زودیائسه شدن البته اوناهیچ اقدامی نکردن واسه پیشگیریش.ازفکروخیال نمیتونم بخوابم ووضعیت روحیم بشدت خراب وحادشده.خواهش میکنم کسانی که مبتلاشدن  وپیشگیری کردن راهنماییم کنن که چکارکنم

عزیزم منم پارسال این اتفاق افتاد برام و خداروشکر برگشت 

فلورا تاجیک حتما پیجش رو از اینستا دنبال کن و یکی از درمانگراشو از هایلاتها انتخاب کن 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
عزیزم منم پارسال این اتفاق افتاد برام و خداروشکر برگشت فلورا تاجیک حتما پیجش رو از اینستا دنبال کن و ...

سلام عزیزم.خداروشکرجواب گرفتین وانشالله منم جواب بگیرم حضوری نیازنیست بریم پیششون؟ببخشیدمیتونم بپرسم چندسالته وآیاسابقه خانوادگی داشتی ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.خداروشکرجواب گرفتین وانشالله منم جواب بگیرم حضوری نیازنیست بریم پیششون؟ببخشیدمیتونم بپرسم ...

۳۵ سالمه 

مادرم ۴۸ سالگی شدن 

نه حضوری نمیخواد 

فقط بدون تغییر سبک زندگی میدی و واقعا تاثیر داره 

زودتر اقدام کن

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
با دو‌هفته پریود نشدن میگی یاسه شدی؟ هورمونات بهم ریخته. اگه میخوای برو طب سوزنی خیلی خوبه

آخه ماسابقه خانوادگی داریم تاحالاانقدربه تعویق نیفتاده بودعزیزم.amhم خیلی پایین اومده

۳۵ سالمه مادرم ۴۸ سالگی شدن نه حضوری نمیخواد فقط بدون تغییر سبک زندگی میدی و واقعا تاثیر داره زودتر ...

متاسفانه شرایط روحیمم خیلی اینروزاخراب شده وافسردگی شدیددارم بنابه شرایط زندگیم ومشکلاتی که پشت هم واسم بوجوداومده.درمان این مشکل به روحیه خوبی نیازداره که من هم ندارم ووضعیت روحیم داغونه.بااین وضعیت این مسئله هم واسم پیش اومده

عزیزم منم پارسال این اتفاق افتاد برام و خداروشکر برگشت فلورا تاجیک حتما پیجش رو از اینستا دنبال کن و ...

خیلی لطف کردی عزیزم بابت معرفی ایشون.بهشون پیام میدم دعاکنیدانشالله جواب بگیرم خواهرکوچکمم 35سالشه واونم گرفتاراین مشکل شده بخاطرژنتیک 

با دو‌هفته پریود نشدن میگی یاسه شدی؟ هورمونات بهم ریخته. اگه میخوای برو طب سوزنی خیلی خوبه

مرسی بابت راهنماییت عزیزم.دکترخاصی مدنظرتون هست که بریم پیشش باخواهرم؟

آخه ماسابقه خانوادگی داریم تاحالاانقدربه تعویق نیفتاده بودعزیزم.amhم خیلی پایین اومده

amh من ۱/ بود

واسه منم پارسال رویان آزمایش دادم0.2بودامسال آزمایشگاه دانش آزمایش دادم0.3بودالبته قبل اینکه پریودبش ...

این انتی مورن هیچ ربطی به تخمک نداره و پزشکا به اشتباه ذخیره تخمک میدوننش

این انتی مورن هیچ ربطی به تخمک نداره و پزشکا به اشتباه ذخیره تخمک میدوننش

پارسال پزشکای رویان بهم گفتن چون ذخیره تخمدانم پایینه باتوجه بهamh فریزتخمک شاید5%جواب بده وکیفیت تخمدان پایین باشه منم بیخیال فریزشدم اونجاپزشکهاش متاسفانه سریع ناامیدمیکنن آدم رومخصوصااگه مجردباشه طرف

عزیزم مهم fsh هست و گرنه منم ذخیره م یکسال پیش چهار دهم بود.

اگه fshخیلی بالا باسه ادم به سمت یایسگی و ناباروری می ه

نگران یائسگی نباش وخودتو به این همه دارو گیاهی نبند. خاله من ۴۶ سالش بود هشت ماه پریود نشد ولی بعدش پریود شد. اصفهان یه ماما هست فکر کنم مهرنوش مطیعی فاملیشه اینستا هم داره خیلی همه زاضی ن رژیم میده.

من خودم با ذخیره تخمدان خیلی پایین با طب سوزنی باردار شدم. اصلا دکتر امید نداشت