سایه_ماهmoon_shadow مدیر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 907 عنوان حس ششمی قویا توروخدا بیایننن | مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 59 پست به هم برمیگردیم؟😕🥺دوسم داره هنوز؟حس کنین ببینین دلش واسم تنگ شده؟ 1403/06/04 | 03:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلوچه_۸۶ عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 274 چیزی به ذهنم نیومد .راجب دومی انگار برای شما یادآور کسی هست ؟یا من اینجوری فک میکنم عزیزم میشه به منم بگی به هدفی ک دارم میرسم یا نه؟موفق میشم در آینده؟ازدواجم چطوره؟ من یه روزی این زندگیمو درست میکنم؛شاید بپرسی چطوری؟باید بگم خوبم شما چطوری؟
خدایا_شکرررت عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 630 زندگیم کیفیتش قشنگ تر از قبل میشه؟ دوران سخت میان و میرن اگه جا نزنی روزای خوبی سرراهته🌱 الا بذکر الله تطمعن القلوب انقد همه چی قشنگه حس میکنم رویاهامو دارم زندگی میکنم 🥺🌱🫀
الیسیا عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 12138 ی طرفست نمیگم ب یادت نمیوفته خیلی کم اونم گاهی که دورش خلوت باشه من چی؟ب نظرت بهش پیام بدم؟حسش بهم چیه؟
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 6900 همین ماه احتمال زیاد انشالله هر چی خیره برات پیش بیاد دوسم داره ؟؟قرار میزاریم
خدایا_شکرررت عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 630 عزیزم میشه به منم بگی به هدفی ک دارم میرسم یا نه؟موفق میشم در آینده؟ازدواجم چطوره؟ ی کار قانونی به ذهنم اومد نمیدونم راجب چی مشکله یا هدفت در کل دختر عاقلی هستی و ازدواج خوبی هم داری الا بذکر الله تطمعن القلوب انقد همه چی قشنگه حس میکنم رویاهامو دارم زندگی میکنم 🥺🌱🫀
عقاب_تنها عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 1331 پشیمون میشه ها مثل سگ ازدواج مضخرفی هم داره فعلا دنیا بکامشهزندگیتو بکن ولی اون وسط بشین ببین چجوری ... محسن از کاری که با لیلا کرده پشیمونه؟دلش تنگ میشه ؟یابیخیاله؟
خدایا_شکرررت عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 630 دوسم داره ؟؟قرار میزاریم زیاد راحبش پرسیدی ذهن شلوغی داری بستگی به خودتون داره الا بذکر الله تطمعن القلوب انقد همه چی قشنگه حس میکنم رویاهامو دارم زندگی میکنم 🥺🌱🫀
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23989 ی کار قانونی به ذهنم اومد نمیدونم راجب چی مشکله یا هدفت در کل دختر عاقلی هستی و ازدواج خوبی هم داری گلم ع دوسم داره؟ازدواج هست؟ع یا س؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
آلوچه_۸۶ عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 274 ی کار قانونی به ذهنم اومد نمیدونم راجب چی مشکله یا هدفت در کل دختر عاقلی هستی و ازدواج خوبی هم داری ممنووون🫂🤍🤍 من یه روزی این زندگیمو درست میکنم؛شاید بپرسی چطوری؟باید بگم خوبم شما چطوری؟
shabpooy عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 844 پشیمون میشه ها مثل سگ ازدواج مضخرفی هم داره فعلا دنیا بکامشهزندگیتو بکن ولی اون وسط بشین ببین چجوری ... میشه بگید احساسش این روزا بهم چیه ؟ حرف دلش چیه
الیسیا عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 12138 درست میشه گلم میشه منو بگی عزیزم🥺چه شغلی؟حس اون بهم چیه و اگه پیغام بدم چی میشه
aghdaskhoshghele عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 2312 دوران سخت میان و میرن اگه جا نزنی روزای خوبی سرراهته🌱 دقیقا تو شرایطیم که تحمل زیادیو لازم دارم🤍ی چیز دیگه ببخشیدا دوسم داره ؟
خدایا_شکرررت عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 630 میشه بگید احساسش این روزا بهم چیه ؟ حرف دلش چیه حس خوبی بهت داره احساس میکنم خیلی دوست داره نمیدونم چیه قضیتون اما بهت حس شدید داره 🥲 الا بذکر الله تطمعن القلوب انقد همه چی قشنگه حس میکنم رویاهامو دارم زندگی میکنم 🥺🌱🫀
هنیننین عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 2755 دوران سخت میان و میرن اگه جا نزنی روزای خوبی سرراهته🌱 عزیزم میشه منم بگی با کیس احساسیم که خانواده ها در جریانن ازدواج میکنم؟؟اگه اره چه زمانی میان واسه نشون؟