سایه_ماهmoon_shadow مدیر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 907 عنوان حس ششمی قویا توروخدا بیایننن | مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 59 پست به هم برمیگردیم؟😕🥺دوسم داره هنوز؟حس کنین ببینین دلش واسم تنگ شده؟ 1403/06/04 | 03:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hopelessss عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 59 ی طرفست نمیگم ب یادت نمیوفته خیلی کم اونم گاهی که دورش خلوت باشه سلام کسی تو زندگیم هست الان؟حسش به م چیه؟
خدایا_شکرررت عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 630 چندروزیاساعت دیگه نقل مکان دلخواهمو داریم؟ همین ماه احتمال زیاد انشالله هر چی خیره برات پیش بیاد الا بذکر الله تطمعن القلوب انقد همه چی قشنگه حس میکنم رویاهامو دارم زندگی میکنم 🥺🌱🫀
زیبا۱۱ عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 33691 برمیگرده حسی نداره ولی گلم حس کراشم بهم میگی ؟ بینمون چی میشه؟ حسشو ب دوسدخترجدیدش میگی
shiirdokhtar عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 823 ازدواج میکنین مرسی عزیزم واقعا هروقت واسه کسی حدس زدی درست دراومده؟ شده بیاد بهت بگه درست بودع؟
زیبا۱۱ عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 33691 همین ماه احتمال زیاد انشالله هر چی خیره برات پیش بیاد گلم اون اقا که اسمشو نمیدونم بینمون چیزی میشهاون پسر که چندشب پیش همو دیدیم چطور گلم
خدایا_شکرررت عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 630 خیلی نامرده خیلی ۴سال باهم بودیم ی دره دوسشم نداشتممنونم ازت پشیمون میشه ها مثل سگ ازدواج مضخرفی هم داره فعلا دنیا بکامشهزندگیتو بکن ولی اون وسط بشین ببین چجوری خوشیهاش کوفتش میشه الا بذکر الله تطمعن القلوب انقد همه چی قشنگه حس میکنم رویاهامو دارم زندگی میکنم 🥺🌱🫀
mastani81 عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 501 پشیمون میشه ها مثل سگ ازدواج مضخرفی هم داره فعلا دنیا بکامشهزندگیتو بکن ولی اون وسط بشین ببین چجوری ... شغل همسر من در اینده چیه؟
الیسیا عضویت: 1396/12/12 تعداد پست: 12138 ی طرفست نمیگم ب یادت نمیوفته خیلی کم اونم گاهی که دورش خلوت باشه ممنوندمیشم بگی چه شغلی واسم میبینی
shiirdokhtar عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 823 گلم اون اقا که اسمشو نمیدونم بینمون چیزی میشهاون پسر که چندشب پیش همو دیدیم چطور گلم یدونه یدونه بردار 😂😂😂😂
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23971 همین ماه احتمال زیاد انشالله هر چی خیره برات پیش بیاد عزیزم ع دوسم داره؟چه تایمی میگه؟ه یا س؟@خدایا_شکرررت اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
خدایا_شکرررت عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 630 گلم اون اقا که اسمشو نمیدونم بینمون چیزی میشهاون پسر که چندشب پیش همو دیدیم چطور گلم چیزی به ذهنم نیومد .راجب دومی انگار برای شما یادآور کسی هست ؟یا من اینجوری فک میکنم الا بذکر الله تطمعن القلوب انقد همه چی قشنگه حس میکنم رویاهامو دارم زندگی میکنم 🥺🌱🫀
aghdaskhoshghele عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 2312 ی طرفست نمیگم ب یادت نمیوفته خیلی کم اونم گاهی که دورش خلوت باشه زندگیم کیفیتش قشنگ تر از قبل میشه؟
ممدپلاستیکی عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 6621 پشیمون میشه ها مثل سگ ازدواج مضخرفی هم داره فعلا دنیا بکامشهزندگیتو بکن ولی اون وسط بشین ببین چجوری ... ازدواج هم دارهه؟؟😐😐توروخدا ینی اصلا به من برنمیگرده؟؟؟
زیبا۱۱ عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 33691 چیزی به ذهنم نیومد .راجب دومی انگار برای شما یادآور کسی هست ؟یا من اینجوری فک میکنم نه گلم حس کراشمو میگی؟ بینمون چی میشه؟ حسش ب دوسدخترجدیدش چیه گلم