2777
2789

همه چی تو این خونه بهم تحمیل شده حتی حجابم هیچوقت آزادی عمل نداشتم همیشه تحت فشار و افسردگی بودم بابام گف آخرین راهم واسه سازگاری و همکاریم باهات حجابته وگرنه ن من ن تو😔

چاره چیه باید موقتا قبول کرد

حالا من دوس داشتم چادری باشم

بابام میگفت چادر گذاشتی با من جایی نیا🥴🥴

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

خب راستش نمیدونم حرفم به کارت میاد یانه 

ولی ببین تو که نماز میخونی خیلی خوب می‌دونی رعایت حجابم ثواب داره دیگه برای بابات رعایت نکن برای ثوابش رعایت کن رو آدمی زاد تاثیر مثبت داره  البته می‌دونم سخته ها می‌دونم چون منم از طرف خانوادم تحت فشار بودم ولی مطالعه کردم و فهمیدم حجاب گزینه مناسبیه 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

عزیز دلم پدر خیلی عزیزه،،بهش با احترام کامل بگو که خودت دوست داری پوششت چطوری باشه،،حد وسطو بگیرین یطوری که هم اون بهت گیر نده،،هم خودت راحت باشی،،میتونی مثلا جلوی پدرت بیشتر رعایت کنی،تازه با حجاب و لباس های پوشیده هم میتونی خوش‌پوش و مرتب و با کلاس باشی،،من خودم تا جایی که میتونم حجابمو رعایت میکنم،ولی همیشه ام همه بهم میگن خیلی لباسات قشنگن،،حتی کسایی که حجاب نمیکنن... 

فقط حواست باشه به سرت نزنه به خاطر محدودیت فقط ازدواج کنی ،،زندگی هنر سازگاری پیدا کردن با آدمایی که دوستشون داری و شرایطه،،هیچ چیزم مانا و همیشگی نیست،،

لجبازی نکن باهاشون و حد وسطو بگیر ،،خانواده و پدر تنها آدمایی هستن که تو از هر جا بخوری،،بازم آغوششون برای حمایت از تو بازه،،اینو وقتی آدم می‌فهمه که تجربش کنه..

مراقب خودت و حالت باش✨🌱🌹

بله موافقم باهاتون ولی من حجاب حتی کمی بهم نمیاد خیلی به چهرم نمیاد:)

عزیزم فکر می‌کنی بهت نمیاد،،مدلای مختلف روسری و هدشال رو امتحان کن،،نوع روسری و شال بستنه متفاوت و...

بعدم جلو پدرت شالتو بکش جلو،،حالا خودت بیرون بودی ،دوست داشتی یکم شلش کن..

اینم بگم وقتی حجاب کردی،موهاتو نیاز نیست هی مدل بدی و... راحتی،میبندی یا میبافی و هی هم اذیتت نمیکنه و مدام نباید حواستو بدی که مرتب باشه..