2777
2789
عنوان

دوس دختر سابق شوهرم

2065 بازدید | 18 پست

جدا شده

با هم دوست بودن قبلنا دیگه بنا به دلایلی ب هم نمیرسن هرکی میره پی زندگیش

الان ازشوهرش جداشده احساس میکنم یه خطری داره زندگیمو تهدید میکنه چیکار کنم از این حس بیرون بیام خصوصا اینکه از فامیله و همیشه باهم رودررو میشیم

چشمت به هدفات باشه نه دهنِ مردم!

درکت میکنم

توی زندگی قبلیم این سختی رو گذروندم

دوس دختر سابقش از شوهرش حامله بود،ب شوهرسابق من زنگ زده بود ک بچمو سقط میکنم بیا عقدم کن

ادم نجسی بود شوهرسابقمم از اون بدتر

دختره کرونا گرفت مرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنمتوی زندگی قبلیم این سختی رو گذروندمدوس دختر سابقش از شوهرش حامله بود،ب شوهرسابق من زنگ زده ...

بچشم سقط کرد؟

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

من که اوایل ازدواجم فهمیدم دوست دختر سابق همسرم طلاق گرفته. دو تا بچه داشت و فامیل دور بودن. همه جا هم بود. تو مهمونیا می اومد. اخرین بار که دعوامون شد شوهرم گفت طلاق بگیر مگه فلانی طلاق نگرفت با دو تا بچه. دوست دخترشو گفت. ازشون متنفرم. بره مال همون بشه. امشب هم بهش اس ام اس دادم که من موندم فقط بخاطر اینکه اون دختره خوشخال نشه از رفتن من. تو هم مال اون

خدا صبرت بده

ممنون گلم. خدا تنها چیزی که زیاد بهم داده صبره 😀 وقتی پای بچه در میونه باید از خودمون بگذریم. ما این طفلکا رو اوردیم باید مراقبشون باشیم. نمیشه تا سخت گذشت بگیم ول کن خودمون مهم تریم. 

خداروشکر من بچه ندارم و جداشدمهمسرسابق من ی ادم هرزه بود

خدا رو شکر بچه نداری. خوب کاری کردی جدا شدی. ولی من با یه بچه شرایط جدایی ندارم. نمیتونم تو این گرونی و هزینه.