2777
2789
عنوان

دوس دختر سابق شوهرم

178 بازدید | 14 پست

جدا شده

با هم دوست بودن قبلنا دیگه بنا به دلایلی ب هم نمیرسن هرکی میره پی زندگیش

الان ازشوهرش جداشده احساس میکنم یه خطری داره زندگیمو تهدید میکنه چیکار کنم از این حس بیرون بیام خصوصا اینکه از فامیله و همیشه باهم رودررو میشیم

چشمت به هدفات باشه نه دهنِ مردم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد 🥲

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

افکار منفی و از ذهنت دور کن. ولی اگه اذیت میشی جاهاییکه فک میکنی اون خانوم حضور داره نرید. البته همسرت نفهمه بخاطر اونه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

امکان ابنکه شوهرت بره سمتش هست؟آیا؟

خب به گفته خودشون شوهرم دوسش نداشت فقط باهاش دوست بوده ولی دختره گویا عاشق شوهرم بوده

سمتش نمیره مطمئنم ولی دختره اگه پیشقدم بشه بهش ن نمیگه حسن اینجور میگه

خب به گفته خودشون شوهرم دوسش نداشت فقط باهاش دوست بوده ولی دختره گویا عاشق شوهرم بودهسمتش نمیره مطمئ ...

مطمعن باش شوهرت عاشقت باشه  یه گوشه چشمی هم‌نگاه بهش نمیندازه موشو‌بنداز تو سرکه تا تو مشتت باشه دست ازپاخطا نمیکنه 🤗

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

افکار منفی و از ذهنت دور کن. ولی اگه اذیت میشی جاهاییکه فک میکنی اون خانوم حضور داره نرید. البته همس ...

یه چیز دیگه هم نگفتم یه خانمی هست تو فامیل خیلی حسای بدی بهم منتقل میکنه مدام میگه خداکنه جدانشه اگه جدا شد زندگیتو خراب میکنه فلان بهمان

واقعا داره اذیتم میکنه و این افکار منفی که دارم همش تقصیر اونه

مطمعن باش شوهرت عاشقت باشه یه گوشه چشمی هم‌نگاه بهش نمیندازه موشو‌بنداز تو سرکه تا تو مشتت باشه دست ...

کامنت پایینمم میشه بخونید راهنمایی کنید ممنونم ازتون

یه چیز دیگه هم نگفتم یه خانمی هست تو فامیل خیلی حسای بدی بهم منتقل میکنه مدام میگه خداکنه جدانشه اگه ...

گوش نده خاهرمن اونقدر به شوهرت اعتماد کن و‌سمته خودت بکشونش که نتونه چشم برداره ازت 

اینا خرکین اخه  بخان زندگیتو بهم بزنن اونم ببخشیدا غلط کرده همچین حرفی زده 

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

یه چیز دیگه هم نگفتم یه خانمی هست تو فامیل خیلی حسای بدی بهم منتقل میکنه مدام میگه خداکنه جدانشه اگه ...

یه بار یه جواب دندون شکن بهش بده که دیگه از این حرفا نزنه. و اینکه ارتباطت و باهاش کمتر کن. اینحور آدما انرژی منفی تزریق میکنن. اگه به همسرت اعتماد داری اصلا به این حرفا توجه نکن...شاد و پر انرژی باش اتفاقا. 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟