2777
2789
با دلار بالا خریدی مثل من فروردین طلای ۴ ملیون زیاد خریدم ضرر کردم

دقیق تو دعوای ایران و اسرائیل ملعون🤣🤣🤣 این وسط ضررش رو ما کردیم 

الانم گذاشتم گوشه پارکینگ با اسنپ میرم میام راحت همسرم هم خودش ماشین داره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق تو دعوای ایران و اسرائیل ملعون🤣🤣🤣 این وسط ضررش رو ما کردیم الانم گذاشتم گوشه پارکینگ با اسنپ ...

از طلا دیگه بدم اومده با خوندن پیام شما از ماشین هم بدم اومد 🤣🤣 

از طلا دیگه بدم اومده با خوندن پیام شما از ماشین هم بدم اومد 🤣🤣

باز طلا خوبه جالبه ماشین رو حتی نمی‌خرند 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

برای فروش گزاشتین مشتری نداشت ؟ ۲۰۷ که پول نقده ، طلا هم بعید نیست به قیمت کمتر بخرن تاحالا طلای زیا ...

دو سری آگهی کردیم آخه مثلا میگن ۷۰۰ همشون دلال هستن ...

باید بیشتر صبر کنین

از همون اردیبهشت تصمیم گرفتیم بفروشیم اما نشده فعلا 

برای سود ایران خودرو ثبت نام کردم نمیدونم کار درستی کردم یا نه چون برای سود میخام

ما گرفتیم پول تو دستمون نباشه خرج کنیم اما ضرر شد دیگه

۶ ماه پول تو کارتم بود طلای ارزون نخریدم بعد روی ۴ ...

منم روی ۳۲۰۰ طلا گرفتم هنوز تو ضرر وای به حال ۴