2777
2789

چند روز پیش سر یه بحث مسخره بابام پک نیک رو طرف سرم پرت کرد که اگر نیم صدم ثانیه درو دیرتر بسته بودم قطعا الان زنده نبودم!!!!!

فرداش مامانم بش گف تو میخواستی دخترمونو بکشی؟اصلا پشیمون نبود شروع کرد فحش دادن و ارزوی مرگ کردن برای من و گف بازم وقتش برسه میکشمش !!!!!!

دیشب از همه عالم بریدم ، رد دادم و دیوانه شدم چون پدرم معتاده به سرم زد توی موادش کلی قرص پودر کنم و بریزم که وقتی میکشه سنکوب کنه و بمیره .

بمیره از دستش راحت بشم پدری که قصد کشتن منو داشت و پشیمون نیست پدری که ارزوی مرگ منو میکنه .

فکر میکنید من دختر بدیم؟؟؟؟؟؟ 

بقیشو بخون....

من یه دخترم که درس خوندم و کارمند شدم دستم تو جیب خودمه برای کمک بهشون ۱۳گرم طلا فروختم . من دختریم که همش یه پام به دکتره که میبرمشون دکتر حواسم به قرصاشون هست. دختریم که وقتی میبینم تنها هستن میرم پیششون و کلی میخندونمشون  دختریم که مایع ابروشون بودم نه مایه ننگشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه دخترم که درس خوندم و کارمند شدم دستم تو جیب خودمه برای کمک بهشون ۱۳گرم طلا فروختم . من دختریم ...

خودت میگی معتاد ..از یه فرد معتاد انتظار رفتار نرمال نداشته باش لابد خمار بوده .

نکش اگ دستت تو جیبته جدا شوو ازشون کم کم خونه بگیر بگو میخوای بری

یا ازدواج کن البته با ادم درست ن از چاله بیفتی تو چاه

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

ببین عزیزم حق ۲۰۰ درصد داری خب ؟, ولی فکر کشتنشو نکن پدره آدمای معتاد هیچی نمی‌فهمن توی حال خودشون نیستن اون مواد لعنتی یه کاری می‌کنه با آدم ک اگر ترکش بدی انگار بند بند رگات دذذد میگیره یا حسرتنهایی و ناامیدی می‌کنی 

دیگ فکر کشتنشو نکن ببرینش کمپ به زور هم ک شده