2777
2789
عنوان

بيخبري از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 27 پست

به نظرم صبر نکن که شاید با ناز بیاد دنبالت و ببرتت،البته تا یکی دو هفته صبر کن،و کلی شرط بزار ،اما اگه نیومد نزار به ماه برسه ،برو دادگاه و نفقه ات رو اجرا بزار،اون بخاد تمکین بده ،باید خونه و جهزیه آماده داشته باشه،کلا منی که قبلا تو زندگیم همش کوتاه اومدم ضرر کردم ،شوهری که تو عقد بدو بیراه بگه ،بعدش چی میشه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من دقیقا از رسمتون خبر ندارم و شرایطت خانوادگیت رو نمیدونم. ولی خیلی چیزارو باید گذشت کنی و کوتاه بیای. چون یه مدت باهاش زندگی کردی تو یه خونه دیگه عادی شده واسش شاید اون شور و تلاش رو واسه عروسی نداشته باشه اونم با مخارج سنگین الان. در کل ۹۹درصد مادرشوهرا نمیتونن با عروس یه جا زندگی کنن حرف پیش میاد.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
هيچ مردي ارزش زندگي نداره هركسو ميبينم ي مشكل اساسي داره و هيچكس راضيه مطلق نيس منم نميكم چرا شوهرم ...

خوب همین موضوع بزرگیه‌ دیگه تازه اولشه اینه بعدا که پیر میشی از دستش الویت کسی مادر باشه تا اخر همینه واسه همین میگم خوب فکر‌کن 

این درسته که همه مردا مشکلاتی‌ دارن ولی این دلیل نمیشه‌که پای مشکلاتش پیر شی تو اوج جوونی

لطفا برنگرد مادرشوهرت دوست نداره پیشش باشی مزاحمشی واسه همون کرم ریخته بری از پسرشم میترسه نمیتونه ح ...

من مزاحم کسی نشدم خودشون اصرار منو دعوت میکردن و میبردن اونی ک گناه داشت من بودم ک ازار دیدم و ازار نرسوندم دیگ هم جنس خودم اینجوری‌صحبت کنه توقعی نیست

خیلیا هستن خوبن تاپیک قبلی میگفت سبزه هست اما شوهرش از هرنظر عالی

شوهر منم خوبی زیاد داره اما بدیش اینه ک عصبی میشه نمیفهمه چی میگه همینه تنها بدیش الانم توی فشار مالیه 

اما خب من الا مشکلم اینه دیگ نمیخام خونه مادرشوهرم بمونم

سراینم شوهرم ناراحت شده

اما خب زوری نمیشه ک

به نظرم صبر نکن که شاید با ناز بیاد دنبالت و ببرتت،البته تا یکی دو هفته صبر کن،و کلی شرط بزار ،اما ا ...

ما ی بار تا طلاق هم رفتیم شوهرم گف ن طلاق نمیدم درست میشم

ی مدت درست شد اما بازهمون اش و همون کاسه

عزیزم من دقیقا از رسمتون خبر ندارم و شرایطت خانوادگیت رو نمیدونم. ولی خیلی چیزارو باید گذشت کنی و کو ...

منم ازاول راضی نبودم شوهرم اصرار داشت باید پیش من باشی

منم دلم میسوخت

اما خب الا دیگ صبرم تموم شده نمیتونم کارای مامانشو تحمل کنم اونم همش میگ مامانم منظور تداره از عمد نیس درحالی ک بچه ام میفهمه ک از عمده