2777
2789
عنوان

یکماهه پریود نشدم کمککککک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 58 پست
پریود قبلیم یک مرداد بود الان هم ۳شهریور هست خب ۳۲ روز هست دیگه کی باید میرفتم؟از کجا میدونستم 😐😑

پس ۳ روز از تازیخت گذشته.چرا میگی یکماه؟ به هر حال قرص اورژانسی فایده نداره .حتما برو ازمایش .سرخود چیزی نخور .ممکنه اصلا باردار نباشی و فقط بهم ریختگی هورمون باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریود قبلیم یک مرداد بود الان هم ۳شهریور هست خب ۳۲ روز هست دیگه کی باید میرفتم؟از کجا میدونستم 😐😑

ب این نمیگن ۳۰ روز تاخیر!! میگن چند روز تاخیر با توجه ب دوره پریودت تهش پنج روز تاخیر داری 

اگ یک ماه تاخیر داشته باشی ک دیگ نمیشه هیییچ کاریش کرد الانم ان شالله ک باردار نیسی من یک هفتس عقب انداختم عفونت دارم دارو خوردم بجای اینک‌خوب شم بدتر شدم 

بیبی چکم زدم‌منفی بود 

چرا؟۲روز از وقتم‌گذشته دیگه باید ۲روز پیش پریود میشدم نشدم اصلا شرایط بچه نداریم بخدا پسرم‌کوچیکه وض ...

ببین عزیزم حتی اگه چادر نشینم شدی سقط نکن اینو داره یه سینه سوخته میگه سقط کردم برکت از زندگیم رفت شوهرم که بخاطرش سقط کردم رفت الان شدم یه زن طلاقی افسرده که هیچی خوشحالش نمیکنه کاش نمیکردم کاش سقط نمیکردم کاش اون حرف همسرم اونقدر عصبیم نمیکرد که راضی بشم به سقط😔😔

الان اگه باردار باشی حداقل ۵ هفته ای،و با هر روشی که بخوای سقط کنی جون به آدم رو گرفتی،پس اول تست بزن ببین بارداری یا نه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

ببین یک مرداد پریود بودم الانم ۳شهریوره اگه اورژانسی بخورم پریود میشم دوتا بخورم؟یکی میگفت تو نی نی ...

مگه نی نی سایتیا دکترن که هر ۰رتی رو باور میکنی

قرص اورژانسی تا ۷۲ ساعت میتونه موثر باشه

الان خوردنش هم اگه باردار باشی پریودت نمیکنه

اگه هم باردار نباشی تا ۵ ماه پریودتو نامنظم میکنه 

دارچین دم کنی سریع اوکی میشی ...البته من هم هر موقع میخورم ۵ دقیقه بعد آژیر میزنه😂 نوشابه هم خیلی تاثیر داره ..اگه مشکلت عفونتی چیزی هست اینارو بخور شکم بند ببند به شکمت روغن سیاه دانه بزن و یوگا انجام بده ...البته اگه باردار نباشی اینا صددرصد کارت رو راه میندازه 

با اجازه استارتر،کسی میدونه  چطور بعد امپول مدروکسی  پریود بشم ،یه غلطی کردم امپول رو زدم الان سه ماه پریود نمیشم ،دکتر هم رفتم گفته فعلن صبر کن،نمیدونم چیکار  کنم کسی راهکاری چیزی داره ممنون میشم 

چرا؟۲روز از وقتم‌گذشته دیگه باید ۲روز پیش پریود میشدم نشدم اصلا شرایط بچه نداریم بخدا پسرم‌کوچیکه وض ...

شاید همین بچه برای امتحان باشه و شروع زندگی عالی باشه براتون

یکی از فامیلامون از رو همین چیزا سقط کرد

از اون وقته روز خوش ندیدن

پشت هم بدبختیای مالی و جانی براشون داره میاد

به یک روز دوروز نیست عزیزم از روزی که نطفه شکل بگیره این کار گناهه