خانما ۳۰ روز از وقت قبلیم میگذره اگه حامله باشم چی بخورم هرچه زودتر پریود بشم؟بچه ام کوچیکه اصلا شرایط نداریم برای بچه دوم 😑☹️😭ترو خدا بهم بگین اگه دو تا قرص اورژانسی بخورم باعث میشه خونریزی کنم پریود بشم؟تو نی نی سایت خوندم یکی گفته بود حتمیه این روش لطفا کمکم کنید هنوز زوده بچه تشکیل نشده که ۳۰روزه فقط .ابنم بگم اصلا مطمئن نیستم حاملا ام هنوز تست نزدم گفتم اگه حامله باشم چیکار کنم پریود بشم زودتر؟
پریود قبلیم یک مرداد بود الان هم ۳شهریور هست خب ۳۲ روز هست دیگه کی باید میرفتم؟از کجا میدونستم 😐😑
پس ۳ روز از تازیخت گذشته.چرا میگی یکماه؟ به هر حال قرص اورژانسی فایده نداره .حتما برو ازمایش .سرخود چیزی نخور .ممکنه اصلا باردار نباشی و فقط بهم ریختگی هورمون باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پریود قبلیم یک مرداد بود الان هم ۳شهریور هست خب ۳۲ روز هست دیگه کی باید میرفتم؟از کجا میدونستم 😐😑
ب این نمیگن ۳۰ روز تاخیر!! میگن چند روز تاخیر با توجه ب دوره پریودت تهش پنج روز تاخیر داری
اگ یک ماه تاخیر داشته باشی ک دیگ نمیشه هیییچ کاریش کرد الانم ان شالله ک باردار نیسی من یک هفتس عقب انداختم عفونت دارم دارو خوردم بجای اینکخوب شم بدتر شدم
دارچین دم کنی سریع اوکی میشی ...البته من هم هر موقع میخورم ۵ دقیقه بعد آژیر میزنه😂 نوشابه هم خیلی تاثیر داره ..اگه مشکلت عفونتی چیزی هست اینارو بخور شکم بند ببند به شکمت روغن سیاه دانه بزن و یوگا انجام بده ...البته اگه باردار نباشی اینا صددرصد کارت رو راه میندازه
با اجازه استارتر،کسی میدونه چطور بعد امپول مدروکسی پریود بشم ،یه غلطی کردم امپول رو زدم الان سه ماه پریود نمیشم ،دکتر هم رفتم گفته فعلن صبر کن،نمیدونم چیکار کنم کسی راهکاری چیزی داره ممنون میشم