2777
2789
عنوان

الان دلتون از چی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 12555 بازدید | 144 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت خوب باشع کافیع کارع خونه لذت بخشع اگ همسرت ازت تشکر کنه خستگیت در میره. خونتون پر نور و عشق

ممنون عزیزم منم برا خونه خودم مشکل ندارم.ولی مادرشوهرمم پایین ماست وقت و بی وقت صدام میکنه دیگه کلافه شدم امروز واقعا وقت استراحت نداشتم .

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
خدا نگذره از هرکی که فتنه گره .

خدا ازش میگذره انقد گریه کردم این یه هفته دلم خونه توو روو خوبو دلسوزه پت سر خنجر میزنه نامزدم بین همه خراب شد دیگ زندگیمون زندگی نمیشع مادرمم ک زنگ زده همه انقد توهینو بد ب نامزدم گفته میگم مادرم خوبی هم داشت هر جفتشو بگو نیره با بقیه حرف میزنه خودمون بد میشیم 

چ اشتباهی؟ من که یه هفتس انگار زندگیم نباتیه ...

یه همکاری داشتم پارسال باردار شد و تو مجموعه ما بیمه بود ،بعد قرار بود خرداد تمام مدارکش رو ببره من خبر نداشتم که باید براش بیمه رو صفر رد کنم برای همین براش ترک کار زدم و کل مرخصی زایمانش که کلی براش دوندگی کرده بود رفت رو هوا،حالا دوشنبه با مدارک برم اداره بیمه شاید بشه کاری کرد،حالم خیلیییییی بده

ممنون عزیزم منم برا خونه خودم مشکل ندارم.ولی مادرشوهرمم پایین ماست وقت و بی وقت صدام میکنه دیگه کلاف ...

فقط سرو صدا یا توو زندگیتم دخالت میکنه؟ والا من ک مادرشوهر ندارم یه خاهرشوهر دارم ۶۰۰ کیلومتر اونور تر بود زندگیمو خراب کرد حالا میخاسیم بریم دو کوچه بالاترش بعد عروسیمون زندگی کنیم ک فعلا قشنگ بهم زده همه چیو و کلا بهم زده

یعنی شما باعث ضایع شدن حق اون شدید؟

بله ،بخوان نوشتم چی شده ،من اصلا خبر نداشتم،خودش دوسه بار با مدیر عامل تماس گرفته بود و گفته بود اما مدیر عامل فراموش کرده بود به من بگه

فقط سرو صدا یا توو زندگیتم دخالت میکنه؟ والا من ک مادرشوهر ندارم یه خاهرشوهر دارم ۶۰۰ کیلومتر اونور ...

دخالت که داره ولی من از کاراش خستم،همه کاراش با منه نمیشه حرفیم زد....یعنی انقد حرف خواهرشوهرتون خریدار داشت؟چرا آخه؟همسرتون به حرفش بود ینی؟

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
دخالت که داره ولی من از کاراش خستم،همه کاراش با منه نمیشه حرفیم زد....یعنی انقد حرف خواهرشوهرتون خری ...

خواهرشوهرم پدرو مادرش فوت کردن فقط توقعش از همسرمه همسرم ب داداشش خونه و ماشین داده عروسیشم داره میگیره از عقدش کل مخارجو داده واسه خواهرشم عروسی گرفته جهاز خفن و پول پیش خونشم داده با طلا . نگو همسرم توو مجردیش ب خاهرش قول داده یه خونه ام بش بده چون مراقبع پدرو مادرش بوده و همسرم تهران کار میکرده اما کل مخارج خونشون و خانوادشو میداده کفنو دفن پدرو مادر توو این یسال... بنا ب دلایلی ک داماد ۷انواده از همسرم دو واحد رو خواس و همسرم یک واحد رو گفته بود میده و همسرع خاهرش گفته بود ن توو یه ساختمون کنار نمیایم همسرم نداد و خونه رو واس خودمون اماده کرده ک خاهرش دیگ توهینو کاراش شروع کرد. جلو برادرش کاری میکنه انگار دلسوزه پشت سر زندگیمونو خراب کرد

خدا ازش میگذره انقد گریه کردم این یه هفته دلم خونه توو روو خوبو دلسوزه پت سر خنجر میزنه نامزدم بین ه ...

هنوز تا عروسی نکردی تکلیفتو روشن کن باهاشون مادرشوهر وخواهر شوهر که همون اول باهات لج باشن دیگه تغییر نمیکنن با محبت و هرچی که بگی اینا برای سریالاست که محبت کن دلش نرم میشه .