2777
2789
عنوان

تا همه چی میخواد اوکی بشه

121 بازدید | 8 پست

یه مشکل دیگه میزنه بیرون 😑

یعنی برنامه ی دانشگاه از عصر تا حالا رو اعصابمه ...

دو تا درسم تداخل خورده ...یکیشو از قبل صحبت کرده بودم ترم پیش با استادم 🫠گفت نیازی نیست بیای ...اگه شرایطم بد نبود ترم پیش الان اینقدر دردسر نداشتم 🫠

دعا کنید حل بشه 🫠نمیکشم دیگه 🫤

از شانسمم میخوام یه درس دیگه بردارم با اون استاد خوبه نمیتونم بردارم 😂یعنی شانس میباره ‌...

فقط شانس یه درس دیگه رو دارم 🫠اونم با عملیام تداخل میخوره الان که حساب کردم ...

تو صف آخر تقسیم شانس بودم ...

هر چند مشکل من نیست ،یه عده مون به مشکل خوردیم 🫠

نمیدونم چرا وقتی برنامه میچینن اینقدر بی فکرن ...

فقط بلدن پول بگیرن 😑فقط پول ...دانشجو رو هم زجر بدن🫠از این یه قسمت دانشگاه متنفرم ...هر چیزی که مربوط به این حوزه میشه ...

پروسه انتخاب واحد دانشگاه و ترمیم آدمو پیر میکنه

ولی نسبت به مشکلات بعدیت در آینده خنده داره

بیخیال تموم میشه

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

پروسه انتخاب واحد دانشگاه و ترمیم آدمو پیر میکنهولی نسبت به مشکلات بعدیت در آینده خنده دارهبیخیال تم ...

فعلا این پروسه ۶ سال زندگی منه 🫠

اینقدر مشکلات دارم که نمیکشم برای اینم حرص بخورم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا این پروسه ۶ سال زندگی منه 🫠اینقدر مشکلات دارم که نمیکشم برای اینم حرص بخورم

ارشد میخونی ؟؟

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

نه ،پزشکی

😑😑

هر چی سختی بکشی ارزش داره خب 

لایک به تو دکتر 🤚موفق باشی

چی بگم والا ...روح و روانمونو دارن داغون میکنن مرسی عزیزم ،همچنین تو 🙏🏻

عزیزم بالاخره شما با جون مردم سروکار دارید 

میخوان حسابی تعلیمتون بدن 

کلی ارزوهای خوب برات ♥️

ان شاالله تخصص همونی که دوس داری بیاری

عزیزم بالاخره شما با جون مردم سروکار دارید میخوان حسابی تعلیمتون بدن کلی ارزوهای خوب برات ♥️ان شاالل ...

نه عزیزم ...

بحث تعلیم نیست سختیا و دقیقا تنها چیزی که براشون مهم نیست همینه 😅ادعاشون اینه ولی وقتی نمیذارن آرامش داشته باشیم چه فایده ،اولین کسی که آسیب میبینه در آینده بیماره که خوشبختانه هنوز به اونجا نرسیدم وگرنه بیشتر از جون مایه میذارم برای مردم کشورم 🙏🏻

من هنوز کلی از مسیرم مونده 😅ممنون از شما ...هیچی معلوم نیست ،ایشالا