2777
2789

سلام شما که سندروم روده تحریک پذیر دارید یکم ایستاده کاری کنید کمرتون درد شدید میگیره من نه چیزی سنگین می تونم بلند کنم نه کاری می تونم بکنم خیلی دردش شدید میشه شما هم همین طورید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دیگه چ کوفتی بود  از ساعت ۳ گرفته ول نمیکنه   انقد دردش بده   کلافه شدم 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
اره اینجوره کمرم ولی فکر نکنم ربطی به تحریک پذیری داشته باشع

آخه قبلاً من این طور نبودم الان با این بیماری روز به روز درد جدید پیدا می کنم از همون اول کمرم یکم درد می کرد الان خیلی شدید شده

شما هم سندروم روده تحریک پذیر دارید

اره   شدید    همین الان طرف چپم کنار نافم داره از درد ب خودش میپیچه   منم با خودش میپیچونه😭😭

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
عزیزم مربوط به ibs نیست کمر دردت برو دکتر

آخه دو هفته پیش رفتم به خدا هر جور بیماری دارم بابام کلافه شد از دست من یعنی تو ماه فکر کنم فقط دارو هام بگیرم سه میلیون میره خودم دیگه خجالت می کشم بگم به بابام می خوام برم دکتر من نمی دونم این چی بود اومد سرم فقط کمرم و شکمم سالم بود اونم رفت به پناه به خدا