2789
انشالله منم این تاپیکو بزنم🙂💔😭

امیدوارم عزیزم❤❤

من از بعد عید تا وسط مرداد امتحان داشتم پشت سر هم، الانم آخر این هفته آزمون دارم خیلی خسته شدم واقعااا😭😢

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

امیدوارم عزیزم❤❤من از بعد عید تا وسط مرداد امتحان داشتم پشت سر هم، الانم آخر این هفته آزمون دارم خیل ...

اره میدونم واقعا سخته ولی علاقه  همه اینارو از بین میبره انشالله زودتر درست تموم شه😍❤

من خودم ندادم ولی یه چیزایی شنیدم...

مرور خیلی مهمه میگن تا میتونین مرور کنین

تست و آزمون هم بزن خیلی مهمه بعد تحلیل کن و اشکالاتو دوباره مرور کن

منابع هم سیب سبز پروگنوز تقلب رو شنیدم

استرس هم نداشته باشه همین چند روزی که داری کافیه و جمع میشه فقط برنامه ریزی خوبی داشته باشی اوکیه...

من خودم ندادم ولی یه چیزایی شنیدم...مرور خیلی مهمه میگن تا میتونین مرور کنینتست و آزمون هم بزن خیلی ...

خوندم ولی باید مرور کنم، میترسم نرسم کامل مرور کنم🥲🥲

منی که این راهو تا ته رفتم و دارم فارغ التحصیل میشم (:

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
اره میدونم واقعا سخته ولی علاقه همه اینارو از بین میبره انشالله زودتر درست تموم شه😍❤

اره درست میگی عزیزم ❤❤ولی بعضی وقتا واقعا فشار امتحانا خیلی زیاد میشه، الان خیلی وقته که یه نفس راحت نکشیدم من😢😢😢

زمان ما سیب سبز بود

دیگه الان تایم کمی داری چیزایی که خوندیو مرور کن بجای مباحث جدید

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
منی که این راهو تا ته رفتم و دارم فارغ التحصیل میشم (:

موفق باشی😍❤❤ان شاء الله تخصص بگیری❤❤

الان آزمون علوم پایه نسبت به قدیم خیلی پیچیده تر شده، مخصوصا یه درسی مثه فیزیولوژی🥲

زمان ما سیب سبز بوددیگه الان تایم کمی داری چیزایی که خوندیو مرور کن بجای مباحث جدید

نه مشکلم خوندن درسای جدید نیس، میترسم نتونم همه چیزو مرور کنم زحمتام هدر بره😢😢

نه مشکلم خوندن درسای جدید نیس، میترسم نتونم همه چیزو مرور کنم زحمتام هدر بره😢😢

دیگه روزای اخر خیلی باید زیاد بخونی