2777
2789

سلام لطفا اگه زیر چهل سال هستین نظر ننویسین

برای پیشرفت تو کار شوهرم طلامو بدم یا ن؟؟

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بده

میترسم پیشرفت نکنه    احتمال ۵٠ درصدی هست که بگیره یا نگیره 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
از مامانم پرسیدم گفت نه 😁

🤣جالب بود حرکتت    سلام برسون بگو اگه اخه ندم همینجور بدون پیشرفت می مونه   ندم؟؟

🤣جالب بود حرکتت سلام برسون بگو اگه اخه ندم همینجور بدون پیشرفت می مونه ندم؟؟

قربونت سلامت باشی 

گفت اگه به شوهرت ایمان داری طلاتو بده 

پول چرک کف دسته 

بازم میتونی طلا بخری 

و شانستونو امتحان کن

من چهل سالم نیست اما

بستگی داره به شناختت از همسرت اون طلا رو مال شما میدونه یا خودش؟ بعدها حاضره به شما پس بده یا نه؟ 

هر مردی با مرده دیگه متفاوته

اگه بهش اعتماد داری بله برای پیشرفت رندگی مشترکتونه 

اما اگه شک داری یا سابقش خرابه نه