2777
2789
عنوان

لتروزل بدون دکتر(لطفا بیاین))

287 بازدید | 39 پست

سلام دوستان .من پریودام دو ماهه نامنظم شده 40روزه 50روزه شده میخوام این ماه حتما باردار شم و الان روز 5 پری هستم و تا هفته ی بعدامکانش نیست از دکترم وقت بگیرم 

ازمایش هورمونیم کع fhوlhمشکلی نداشت

فقط تو سونوم نوشتع بود نمایpcoدکترم گفت فعلا اقدام کن لازم نیست قرص بخوری ولی اگه پریودت نامنظم بود بیا دارو بنویسم بنظرتون لتروزل مصرف کنم؟؟

از شب سه پریود باید مصرف میکردین که الان پنج پریودتونه

منم یه سری.بدون تجویز پزشک مصرف کردم.البته ماه قبلش لتروزول برام.نوشته بود

منم دیگه نتونستم برم.پیشش ماه بعدش خودم لتروزول گرفتم و خوردم

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  

نه بدون تجویز نخور.

من یبار خوردم پریود بسیار دردناکی داشتم.

بزنگ بهش و ازش بپرس که میتونم بخورم یا نه.

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه اول اقدامی؟؟

اگه اینجوره فعلا بدون قرص اقدام.کن.اگه نشد از ماه بعد برو تحت نظر دکتر

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
از شب سه پریود باید مصرف میکردین که الان پنج پریودتونه منم یه سری.بدون تجویز پزشک مصرف کردم.البته م ...

نتیجه داد حالا؟؟ منم به دکتر گفتم ننویس میدونم که پریودام منظمه از اون موقع طلسم شدم 

ماه اول اقدامی؟؟ اگه اینجوره فعلا بدون قرص اقدام.کن.اگه نشد از ماه بعد برو تحت نظر دکتر

نه از تابستان در اقدامم ولی دو ماهه تاخیر در پریودی اعصابمو ریختع بهم.

نتیجه داد حالا؟؟ منم به دکتر گفتم ننویس میدونم که پریودام منظمه از اون موقع طلسم شدم 

نه عزیزم

فعلا که نه لتروزول جواب داده.نه امپول اچ ام جی.نه متفورمین.

هر چی مصرف میکنم فقط یه فولیکول غالب دارم

منم پلی کیستیک بودم.

نترس.اصلا وقتی فقط چند ماهه اقدام میکنی نیاز به خوردن دارو نداری.

شاید خودبخود حامله شدی!

اینجوری تخمداناتو عادت به دارو میدی.

حالا چند ماه خودتو با گیاهان دا ویی تقویت کن.

ایشالله زودی مامان میشی

منم پلی کیستیک بودم. نترس.اصلا وقتی فقط چند ماهه اقدام میکنی نیاز به خوردن دارو نداری. شاید خودبخو ...

داروی گیاهی سیاه دانه و عسل میخورم 

رازیانه هم هفتع ای یا بار

اخه میدونی معلمم اگه این ماه باردار بشم زایمان وقتش عالی میشه استراحتمم درست حسابی میشه

نه عزیزم فعلا که نه لتروزول جواب داده.نه امپول اچ ام جی.نه متفورمین. هر چی مصرف میکنم فقط یه فولیک ...

در کنار اینا از مواد مغذی هم استفاده کن

مویز

عسل

کنجد

خرما

موز

حلوای میتی

عرق بومادران عصر

عرق رازیانه صبحا

من این کارو کردم.

بجز عرق ها و حلوای میتی که هر روز میخوردم بقیه رو گذاشته بودم تو یه سبد هر وقت دلم میخواست میخوردم