2777
2789
عنوان

لتروزل بدون دکتر(لطفا بیاین))

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 39 پست
اون موقع کی اقدام کنم مثلا؟؟نمیدونم که تخمک گذاری کدوم روزیه؟؟

مشکل همونه دیگه.

سعی کن یک روز در میان باشه اقدامات.

یا هم برو دکتر،دکتر با توجه به وجود یا عدم وجود تخمک و زمان ازاد سازیش بهت میگه کی اقدام کن.

ولی اول شوهرت ببر

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با زبون نرم راضیش کن. بعد ها که بیشتر از موعد عروسیتون بگذره فشارهای روانی اطرافیان اونقد استرس زا ...

وقتی زیاد اصراررمیکنم میگه اصلا بچه نمیخوام تو هم دکتر نرو. ترسه دیگه مردای گنده نمیدونم از چی می ترسن

منم بیخیال شدم 

دقیقا مثل من که عاشق دخترم ولی شوهرم و خونواده ش فقط میگن بچه باید پسر باشه منم خیلی بهم برمیخوره&nb ...

اره بخدا دقیقا مخصوصا ایناخودشونو جرمیدن که بچه اوله عروس باید پسر باشه

میشه واسه زودتر مامان شدنم  صلوات بفرستید😙
اره شوهر من که میل جنسیشم کمه

احتمالا کم تحرکی داشته باشه.چون یک ذره شوهر منم اونجوری بود.دکترم گفت تاثیر میزاره تو سردمزاجی

ایشالله که برا شما چیزی نباشه.

اما ادم باید خیالش راحت بشه دیگه.الان به حد کافی تحت فشار روانی هستین.از جانب ایشون هم مطمعن شدن ضرری نداره.

وقتی زیاد اصراررمیکنم میگه اصلا بچه نمیخوام تو هم دکتر نرو. ترسه دیگه مردای گنده نمیدونم از چی می تر ...

میدونم سخته.

شوهر منم دعوا راه مینداخت.

بعدها میگفتم بخاطر یک دندگی تو کلی زمان هدر دادیم و کلی استرس میکشیدیم

اگه زیاد دوست دارن خودشون باردار شن پسر بزان تو کار خدام قرار نیست دخالت کنیم که

منکه اصلا حرفاشون برام مهم نیست من دوساله ازدواج کردم تا الان اصلا به بچه فکرنمیکردم ولی همجا نشسته گفته عروسه مشکل داره بچه دارنمیشه خخخخخخ یعنی دراین حد بی فرهنگا

میشه واسه زودتر مامان شدنم  صلوات بفرستید😙