2777
2789
عنوان

فردا شب میان دنبالم چمدونمم بستم

2267 بازدید | 101 پست

بخت ماهم اینجوری شد که بریم خونه بخت بدون ساز و دهل 😁به همین دلیل بعد از اربعین فردا شب میرم خونه بخت قشنگا💚😄قبل محرم اومدن خواستگاریم بعد اینجا روستای ما برای دخترای سی به بالا دیگه عروسی نمیگیرن میگن وقتتون کمه برای عروسی گرفتن زودتر برین سر  خونه زندگیتون منم سی و پنج سالمه خب راضیم دیگه چند سال خونه بابا نشستن و اینکه تو خونه بابام نزدیک بود دیگه یائسه بشم شوخی میکنم ولی نمی‌دونید چقد خوشحالم  .خلاصه که چمدونمو بستم امروز .رفتم آرایشگاه بند انداختم و یه هفته پیش رفتم از اصفهان مانتو سفید کفش پاشنه دار کرمی و شال سفید گرفتم .جهازمم یه وانت شد بردیم چیدیم .خلاصه که خوشحالم بچه ها .❤️🥰🌞یه حس خوبی داره.وای باورم نمیشه بچه ها فردا شب داماد با مادرش باباش خواهرش برادر بزرگه ش و مادربزرگش میان دنبالم خونه ما 😇ماهم دایی بزرگه م و خانمش رو دعوت کردیم .شامم گفتن سفارش دادن برای فردا شب زرشک پلو مرغ مجموعا همه با هم بیست و شیش هفت نفریم .ولی بخاطر دهه محرم رقص و اینا نیست (شوهرم ماموریت داره نمیتونستیم بیشتر عقبش بندازیم ).فقط گل میارن و آینه شمعدون و بعدش منو میبرن 👰دیشبم اومدن انگشتر دستم کردن . .امروزصبحم  خواهرم اسفند آورد با ذغال و یه قرآن که من از زیرش رد میشم و انشالله میرم خونه بخت .مثل بقیه دخترا 💚🌞😊.برای همه دختران خوب ایرانم آرزوی خوشبختی دارم.انشالله همه تون خوشبخت بشید ❤️😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.