2777
2789

من از موقعی ک یادم‌ میاد بابام دست بزن داشت‌

اگ مهمون میومد خونمون اگ سه حرفی میزدیم بعدش بابام تا حدی کتک میزد ک دیگ نمیتونستیم راه بریم

یه بار عید بود مهمون اومد تخمه خوردن پوست هاش ریخته بود بابام خونه نبود مامانم گفت داشتم جمع میکردم ک تو اومدی

منو خواهرم و داداشم رو چنان با کمر بند زد ک همسایه پایینمون یه خانم پیر بود عصر ک مارو دید گریه میکرد میگفت میخواستم زنگ بزنم پلیس

بقیشو تایپ میکنم

کاربری دست دو نفره لطفا از تاپیک های قبلی و بعدی تعجب نکنید😬💋

یه بار کلاس چهارم بودم دفترم رو مدرسه جا گذاشتم دوستم آورد دره خونه بابام گفت جرا اومده در خونه 

بت کمربند خیلی اون روز کتک خوردم دست راستم رو می‌آوردم ک ب صورتم نخوره  دست راستم گوشت پاره کرده بزرگتر از دست چپمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات در قید حیاته؟

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

پدرم‌تعادل روانی نداشت الان بهتره شده ولی ما روانی شدیم 

دیگ فایده ای نداره دلم واسه خودم میسوزه 

چ شبایی ک با استرس میخوابیدم😭

اسم پدر مقدسه رو‌همچین جونورایی نزارش

کاش منم مثه بقیه میتونستم جلوی دوستام از بابام تعریف کنم همش واسم عقده شده 

وااای باورم نمیشه،

خوش بحالت ک نمیتونی باور کنی

ولی من لحظه ب لحظش رو زندگی کردم

دوبار سرم رو شکسته 

سه بار با چوب یه بار با سنگ