2777
2789

واله من خواستم وام بگیرم اول اعتبارسنجیم کرد خوب بود هزینه که گرفت ازم برا صدور سفته تهش نوشت اعتبارت خوب نیست خاک تو سرش

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من اصلا خوشم نمیاد  

یه بار استفاده کردم هر ماه باید ۲۰۰ میدادم ، اعصابم خورد بود و لحظه شماری میکردم که بدهی تموم شه  

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

قسط چهارم رو زودتر پرداخت کن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

کلا اعتبارت دو تومانه؟مال من بیست میلیونه. ولی شما نمیتونی زیاد کنی با توجه به استفاده و سابقه در اسنپ خودشون افزایش میدن ولی حواست باشه زیادی خرید کنی قسط هاتو نتونی به موقع پرداخت کنی سابقت خراب میشه.

واله من خواستم وام بگیرم اول اعتبارسنجیم کرد خوب بود هزینه که گرفت ازم برا صدور سفته تهش نوشت اعتبار ...

ن اون فرق داره 

مال بانکه اون 

این مال خود اسنپه هیچی هم ازت نمیخاد

وای من اصلا خوشم نمیاد یه بار استفاده کردم هر ماه باید ۲۰۰ میدادم ، اعصابم خورد بود و لحظه شماری می ...

وای من عاشقشم هر ماه نیم گرم طلا باش میخرم ماهی پونصد تا الان یکی دو گرم خریدم 

یعنی اگه بیشتر بود الان کلی طلا خریده بودم😂

خرید که کنی خودش اعتبارتو افزایش میده. باید خوش حساب باشیمن اعتبارم 15 تومنه

ولا من سرموقع پرداخت میکنم

چجوری انقد زیاده فک کردم ده تومنه سقفش

اولین بار چقد بت داد؟

ولا من سرموقع پرداخت میکنمچجوری انقد زیاده فک کردم ده تومنه سقفشاولین بار چقد بت داد؟

یادم نیست شاید سه تومن اینا تا حالا دوبار برام افزایش داده

من خیلی اسنپ خرید میکنم