2777
2789
عنوان

فاصله سنی بچه هاتون چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 46 پست
ممنون.من به همسرم خیلی گفتم تا اقدام کنم و باردار شم طول میکشه.قبول نکرد.حالا رفتم دکتر نرمال بود هم ...

از الان بخور خوب

همسرتم ببر پیش دکترت باهاش حرف بزنه مجاب بشه

بگو استرس و غر زدنای تو تاثیر منفی داره 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
دخترم ۸پسرم ۴....ولی فاصله خوبی نیست من اذیت شدم باید کمتر یا بیشتر باشه

درسته سخته.

به نظرم باهم که بزرگ میشن بهتره.هم برا مادر هم بچه ها.

سنشون بهم میخوره.

✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از الان بخور خوبهمسرتم ببر پیش دکترت باهاش حرف بزنه مجاب بشهبگو استرس و غر زدنای تو تاثیر منفی داره

همسرم الان دیگه راضی شده.خودش الان دوست داره که دومی باشه.

من ناراحتم و غر میزنم بش که زودتر قبول نکرد.

میگم اگه امسال هم نشه.میشه 9 سال.

دیگه سنم میره بالا

✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
شدیدا

خداروشکر.

پسرم خیلی می‌گفت خواهر برادر میخوام.ناراحتم که همبازی نداشت تا الان

هر وقت خدا بخواد دومی هم میاد،نگران فاصله سنی بچه ها نباش.شما مادری و میتونی به خوبی راهنمایی شون کن ...

ممنون انشالله

همسرم الان دیگه راضی شده.خودش الان دوست داره که دومی باشه.من ناراحتم و غر میزنم بش که زودتر قبول نکر ...

نه اصلا این طوری فکر نکن

ببین هر چی بچه اول بزرگتر باشه حسادتش کمتره.بیشتر به بچه دوم عشق میده .بچه دوم خیلی بهتر و راحت تر بزرگ میشه.بچه اول هم کمترین لطمه رو میبینه

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
جانم؟😐😐

واااااای تورو قراااااااااان ببخشید معذرت می‌خوام

توی یه تاپیک بودم خانومه متاهل بود می‌گفت چنان دستامو می‌شورم قرمز میشن ده دقیقه طول می‌کشه شستن دستام و پاهام

بعد نوشت شوهرم کلافه شده

من تاپیک شمارو با اون اشتباه گرفتم

معذرت می‌خوام فکر کردم شما اون هستید 

ببخشید 

از سرکار تازه اومدم هنوز خواب خواااابم😑

فاصله ی سنی ما ۷ ساله و بشدت ناراحتم فک کن وقتی خواهرم ۳۰ سالشه و اوج جوونیشه و میخواد بگرده من تقری ...

میگی 7 سال.

50 سال کجا بود🤭

نه اصلا این طوری فکر نکنببین هر چی بچه اول بزرگتر باشه حسادتش کمتره.بیشتر به بچه دوم عشق میده .بچه د ...

ممنون.انشالله 

استرس خودش باعث میشه نطفه تشکیل نشه بیخیال باشین انشاالله فرزند سالم و صالح نصیبتون بشه

من فاصلشون ۴ ساله یک سال اول اذیت شدم خیلی بعدش بهتر شدن ولی دعوا هم زیاد دارن

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
استرس خودش باعث میشه نطفه تشکیل نشه بیخیال باشین انشاالله فرزند سالم و صالح نصیبتون بشهمن فاصلشون ۴ ...

ممنون عزیزم.خدا حفظ کنه بچه هات رو