2777
2789
عنوان

اسم برای سه قلو هام😊💜

| مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 130 پست
فکر کردی می هستی انقدر خودتو بزرگ فرض میکنیم اصن کی هستی که بخوای به من دستور بدی حد خودتو بدون الان ...

چه زود کار به چاپ رسید 

تاریخ امروز رو خواستم مگه نگفتید  سونو مال امروزه  

واقعا کاش حد ها شناخته میشد 

من گفتنی ها رو گفتم  هر کی خواست با فکر بیشتری کاربرها رو داستانهاشونو دنبال کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه زود کار به چاپ رسید تاریخ امروز رو خواستم مگه نگفتید سونو مال امروزه واقعا کاش حد ها شناخته میش ...

حالا ما ذوق کنیم یا اسم بگیم چرا باید درخواست عکس کنیم از بقیه چیز بدی نیست حتی اگه دروغ باشه 

چه زود کار به چاپ رسید تاریخ امروز رو خواستم مگه نگفتید سونو مال امروزه واقعا کاش حد ها شناخته میش ...

نمی‌فهمی چی میگم فقط حرف می‌زنیم میگم من چند وقت پیش رفتم سونو وقتی ۸هفتم بود اما موفق نمی‌شدم بیام نی نی سایت برم با تاپیک خودت برس

حالا ما ذوق کنیم یا اسم بگیم چرا باید درخواست عکس کنیم از بقیه چیز بدی نیست حتی اگه دروغ باشه

جدی مهم‌نیست براتون که  بزارنتون سر کار 

تا امثال این تفکر هست انواع دروغ ها و سر کار گذاشتن ها و  کلاه برداری ها  تو جامعه هست و ادامه داره و گسترش پیدا میکنه 

به بهانه چند دقیقه خوش بودن هر چیزی رو قبول میکنید 

جدی مهم‌نیست براتون که بزارنتون سر کار تا امثال این تفکر هست انواع دروغ ها و سر کار گذاشتن ها و کل ...

نه مهم نیست نی نی سایت یجا برای درد و دل سادس نه رو زندگی آدم تأثیر می‌زاره نه چیزی برام مهم نیست چی ب چیه آدم میاد چند دقیقه وقتش بگذره اینجا دیگه هیچکس حوصله درگیری و بحث نداره

نه مهم نیست نی نی سایت یجا برای درد و دل سادس نه رو زندگی آدم تأثیر می‌زاره نه چیزی برام مهم نیست چی ...

قضیه سیزده سفر رو ندیداز کجا سر چشمه گرفت دو سه سال قبل از همین سایت یکی محض درد و دل که گفت تو روز سیزده سفر به نیت فلان حاجت چیزی خریده و به حاحت رسیده باعث بدعت سیزده سفر شد 

عکس و فیلم های مردم پشت در طلا فروشی ها تو روز سیزده سفر رو دیدید 

قضیه سیزده سفر رو ندیداز کجا سر چشمه گرفت دو سه سال قبل از همین سایت یکی محض درد و دل که گفت تو روز ...

خب بخرن مردم شاید همین باور کوچیک باعث جذب انرژی مثبت بشه شما همه چیز رو زیادی بزرگ میکنی الان ما اینجا داشتیم فقط اسم بچه می‌گفتیم و انرژی خوب می‌گرفتیم شما اومدی بحث و همش شد انرژی منفی بیخیال لطفاً 

خب بخرن مردم شاید همین باور کوچیک باعث جذب انرژی مثبت بشه شما همه چیز رو زیادی بزرگ میکنی الان ما ای ...

خوش باشید 

گفتم که بعضی ها به خاطر دو دقیقه خوش بودن خیلی چیزها رو قبول و تحمل میکنن اما خوشی تو لحظه مانع خیلی چیزها و رواج خیلی چیزها میشه 

خب بخرن مردم شاید همین باور کوچیک باعث جذب انرژی مثبت بشه شما همه چیز رو زیادی بزرگ میکنی الان ما ای ...

کاش همه شعور شمارا داشتم دنیا دیگه غمی نداشت نمیگه که یک آدم بارداره بعد ۳هفته تلاش که بیاد نی نی سایت با بقیه درمیون بزاره ممنون از درک و شعورتون

اسم های قشنگیه مرسی از پیشنهادت

خواهش میکنم 🥲🤍

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan