2777
2789

دوقلو دختر دارم.فاطمه و زهرا.فاطمه تاخیری الان یک سال و نیمشه نه راه میره نه کلمه ای میگه.کاردرمانی و گفتار درمانی مرتب میبرمش.دکترش امید یقینی مطبش اصفهانه.حالا شوهرم گیر داده باید تهران هم ببریم یه چکاپ ازش بکنیم خواهش میکنم اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرکز طبی کودکان تهران،،یه گروه جراح اعصاب اطفال داره که فوق العادن،،پسر دوستم عین دختر شما بود الان ...

جدی میگین؟وای خدایا یعنی میشه😣

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
عزیزم چهاردست و پا میره؟

نه عزیزم.تازه میخواد یاد بگیره.ولی هنوز نمیتونه بره جلو.ثابت رو چهاردست و پا میمونه ولی حرکت نمیکنه

من يكى از دوستانم پسرشونو  نارس بود الان يك سال و چهار ماهشه  پيش يه متخصصى ميبرن خيلى راض ...

ممنون میشم عزیزم.میشه ازش بمرسی تو همین تاپیک بهم بگی

شک نکن که میشه عزیزم،،من یه پرستارم،بارها چنین نی نی هایی رو دیدم،خیالت راحت

توکل بر خدا.نا امید نیستم.انشالله دختر منم خوب میشه.نمیخوام تو اجتماع با زهرا مقایسه ش کنن نمیخوام بزرگ تر که شد بخاطر حرفای اطرافیان سرشکسته بشه

ايشالا درست ميشه  پسر منم خيلى دير نشست وراه رفت  نوزاد نارس بود    همين مركز طب ...

انشالله که تنش همیشه سالم باشه گلم.ممنون

توکل بر خدا.نا امید نیستم.انشالله دختر منم خوب میشه.نمیخوام تو اجتماع با زهرا مقایسه ش کنن نمیخوام ب ...

اینطور نمیشه،،کاملا خوب میشه ولی با تأخیر،،که وقتی به چهار سالگی برسن این تأخیر اصلا مشخص نیست