2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موهامو رنگ و لایت کردم الان بعد شیش ماه لایتاش قطع میشه چی بزنم یا بخورم تقویت بشن

باید از قسمت لایتا چندسانتی کوتاه کنین 

مکمل زینک پلاس و بیوتین مصرف کنین 

روغن طبیعی ارگان ۳۰ مین قبل از حموم فقط به ساقه مو بزنید ( هفته ای یکبار به مدت ۱/۵ ماه)

من توی یکسال اخیر حجم موهام نصف قبل شده چیکار کنم ؟ اژ نظر هورمونی هم سالمم

استرس و کم خوابی دارین؟

تغذیه تون چطوره؟

مشکل کبد چرب یا قند خون ندارین؟

تا الان کدوم هورموناتونو چک کردید؟

موهام خیلی خیلی پرپشته تارش نازکه ولی حجمش خیلی زیاده به قدری که میبافم خیلی کلفت میشه ، موهام بلند بود آذر ۱۴۰۲ کوتاه کردم پشیمونم الان رشد کرده ولی هنوز به اندازه قبلش نرسیده چطوری رشدشو بیشتر کنم؟ رشدش زیاد نیست

استرس و کم خوابی دارین؟تغذیه تون چطوره؟مشکل کبد چرب یا قند خون ندارین؟تا الان کدوم هورموناتونو چک کر ...

هم استرس دارم هم دیر میخوابم هم کم خونی دارم

تغذیم سالمه کبد چرب و اینام ندارم

همه هورمونهامو آزمایش دادم چون صورتم جوش میزد ولی الان خداروشکر دیگه جوش نمیزنم

لایک نکن😑

سلام گلممن موهام به شدت کم‌پوشت شده و دشت میکشم موهام همش میاد لای دشتام دیگه افسرده شدم گم خونی دار ...

سلام عزیزم 

برای رفع مشکل کم خونیتون باید تغذیه تون شامل پروتئن و آهن بالا باشه ( گوشت و ماهی و عدس زیاد مصرف کنید ) در کنارش مکمل آهن و ویتامین دی و زینک پلاس حتما استفاده کنید . 

برای کیست تخمدان حتمااا تحت نظر پزشک قرص بخورید سریع خوب میشه .

مشکل هورمونی هم دارید؟

جوشانده رزماری درصورتی که حساسیت ندارید هفته ای یک الی دو بار با شامپتون ترکیب کنید و بعد از حمام اسپری کنید به کف سرتون و دیگه نشوریدش‌ . از آب جوش برای شستن موهاتون استفاده نکنین‌

موهام خیلی خیلی پرپشته تارش نازکه ولی حجمش خیلی زیاده به قدری که میبافم خیلی کلفت میشه ، موهام بلند ...

رشد به ژنتیک و تغذیه و گردش خونتون بستگی داره 

رشد نرمال بین ۱ تا ۱/۵ سانت در ماهه 

مکمل زینک پلاس استفاده کنید 

و درصورت عدم حساسیت هفته ای یک الی دو بار بعد از حمام جوشونده تازه رزماری اسپری کنید به کف سرتون و دیگه نشوریدش‌ برای گردش خون .

هم استرس دارم هم دیر میخوابم هم کم خونی دارمتغذیم سالمه کبد چرب و اینام ندارمهمه هورمونهامو آزمایش د ...

استرس به همون اندازه مشکلات هورمونی در ریزش تاثیر داره

باید استرستون رو کلا قطع کنید. روزی هم ۸/۹ ساعت بخوابید 

کم خونی باعث ریزش میشه . باید تغذیه تون آهن و پروتئین بالایی داشته باشه ( ماهی و گوشت و عدس )

مکمل های آهن ، زینک پلاس ، ویتامین دی ، بیوتین خیلی موثرن‌ در رابطه با نوع ریزش شما.

از جوشانده تازه رزماری هفته ای یک الی دو بار ( در صورتی که حساسیت ندارید ) بعد از حمام به کف سرتون اسپری کنید و نشوریدش‌ . تو شامپوتونم بندازین

از آب جوش برای شستشو کف سرتون استفاده نکنین

ببخشید جوشونده رزماری بزنیم بعد نشوریم چرب نمیشه ؟

نه اتفاقا جوشونده رزماری از چربی جلوگیری می‌کنه و تحقیقات نشون داده ارتباط آنچنانی با چربی نداره‌

برای بعضیا چربی رو کمتر میکنه