2777
2789

یه خونه داریم تو شهرستان قدیمیه و کوچیکه برا یه کاری میخایم بفروشیم دعایی چیزی که واقعا نتیجه دیدین معرفی میکنید شوهرم میگه فروش نره این خونه رو میفرشوم یه کوچکتر میگیرم که کارمون راه بیوفته حیفه خونمون نوسازه دوسش دارم دلم نمیاد تو رو خدا دعایی فوری چیزی دارید بهم بگید بخونم 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

تو کتاب گنج العرش یه دعایی هست یبار ماشینمون فروش نمیرفت فکر کنم رو آب خوندیم دعا رو ریختیم رو ماشین با قیمت خوب و سریع فروختیمش.

اگه کتابشو داری یا تو گوگل سرچ کن منم اگه پیدا کردم برات میفرستم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

تو کتاب گنج العرش یه دعایی هست یبار ماشینمون فروش نمیرفت فکر کنم رو آب خوندیم دعا رو ریختیم رو ماشین ...

گنج های معنوی دارم فقط

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد من یه ختم قرآن نذر کردم هدیه به مادر امام زمان نرجس خاتون تا حالا دوبار تو زندگیم این نذر رو کردم هر دوبار حاجتمو گرفتم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بعد من یه ختم قرآن نذر کردم هدیه به مادر امام زمان نرجس خاتون تا حالا دوبار تو زندگیم این نذر رو کرد ...

خودت خوندی یا کسی برات خوند

همونه نگاه کن هست دعا برای فروش

انشاالله میخونم

تو کتاب گنج العرش یه دعایی هست یبار ماشینمون فروش نمیرفت فکر کنم رو آب خوندیم دعا رو ریختیم رو ماشین ...

خدا خیرت بده پیدا کردی بفرست