2777
2789
عنوان

میشه خواهرانه حرفامو بخونید

142 بازدید | 13 پست

سلاام عزیزان خداقوت من 28سالمه و تا الان وارد دانشگاه نشدم چندبار به دلیل کمالگرایی رشته هایی که میاوردم نرفتم چند دفعه هم خودم نخوندم خسته شدم از حماقت هایی که داشتم امسال هم شرکت کردم کنکور رو و رتبه خوبی نمیارم رشته هایی مثل زیست و شیمی و کتابداری اینا رو میارم بقیه میگن این رشته زیست یا شیمی بزن برو استخدامی اموزش پرورش آزمون میزاره از اون راه معلم زیست یا شیمی بشی.... خودم نمیدونم چیکار کنم ایا به خودم فرصت بدم و مثلا همین کتابداری بزنم که رشته سبکیه و کنارش برا کنکور بخونم یا نه همین زیست یا شیمی انتخاب کنم من خیلیییی حس دیر بودن و اینکه سنم بالا میره داره میترسونتم اذییت میشم بعصی اوقات مردن بهم ارامش میده اگه خودکشی گناه نبود انجامش میدادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما تا الان صبر کردم و الان پشیمونم 

خیلیم پشیمونم 

عزیزم میتونی زیست یا شیمی .. بخونی بعدم تدریس کنی 

استاد من دندون پزشکی قبول شده ولی زیست تدریس میکنه

درامدش از پزشک بالاتره 

هیچوقت دیر نیست منم با ۳۷ سال سن تازه میخوام برا ارشد بخونم میدونی تا ۵۰ سالگی چقدر وقت دارم

توروخدا این30سالگی چه شکلیه انگار اون بحران 30رو حس میکنم میترسونتم 

منم مثل شما تا الان صبر کردم و الان پشیمونم خیلیم پشیمونم عزیزم میتونی زیست یا شیمی .. بخونی بعدم تد ...

خب شما چه رشته ای میخوای بری از یه بابت دلم پیش رشته مثل بینایی سنجی 

اینا همش حرف چه بحرانی در ضمن بحران سی سالگی من‌نشنیدم بحران میانسالی شنیدم که اونم دلیلش اینه که وقتی به ۵۰ برسی وکل زندگیتو واین سالهایی که گذشته بررسی کنی و ازخودت راضی نباشی دچار بحران‌میشی

مهندسي كامپيوتر نمياري؟ همه ارگان ها و سازمان ها جذب دارن و معلمي هم ميتوني باهاش شركت كني..

رشته ام تجربی.. علاقه ندارم به کامپیوتر. موضوع پول دراوردن نیست موضوع سنمه که کاش 25بود انقدر دلم میخواست25بودم یبار دیگه کنکور میدادم میرفتم رشته مدنظرم

راستش بحران نداره

یه سن عادیه

یه سن که غالبا وقتی ادمها بهش میرسن دیگه مسیر اصلی زندگی شون معلومه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خب شما چه رشته ای میخوای بری از یه بابت دلم پیش رشته مثل بینایی سنجی

من دلم رشته خوب میخاد اما سختمه بشینم کتابای نظام جدید رو بخونم خیلی سخته برام 

خوب انجامش بده بینایی سنجی هم عالیه 

رشته ام تجربی.. علاقه ندارم به کامپیوتر. موضوع پول دراوردن نیست موضوع سنمه که کاش 25بود انقدر دلم می ...

اونو ديگه نميشه كاريش كرد 

از الان در اين سن يك تصميم منطقي بگير 

به هر حال واقعيت اينه و بهتره امسال يك رشته انتخاب كني و بخوني ، معلوم نيس سال بعد رتبه و ترازت چند بشه .. با توجه به اينكه چندين سال كنكور دادين .. 

به من باشه میگم ماهی و هر وقت از آب بگیری تازه اس برو دنبال یه کاری ک بهش علاقه داری قرار نیس همه درس بخونن 

اون موقع ک ما کنکور دادیم یه دوست داشتم مدرسه استعداد های درخشان تجربی خونده بود اونم کنکور داد 

ما هممون رفتیم دانشگاه آزاد یا رشته های بی در و پیکر 

اون دوستمون گفت نه من پزشکی و دندون پزشکی قبول نشدم نمیرم دانشگاه میخوام برم دنبال یه کار پولساز 

چقد که سرزنشش کردم گفتیم تو تیزهوشان درس خوندی حالا دیپلم بگیری بشینی خونه؟حداقل یه لیسانس بگیر قبول نکرد 

ما رفتیم چهار سال دانشگاه کلی هزینه کردیم 

اون رفت دوره آرایشگری تا ما درسمونو تموم کنیم اون برا خودش آرایشگاه زد 

ما هممون هنوزم بیکاریم 

اون یکی از مطرح ترین آرایشگر های شهرمون شده که اسمشو تریلی نمیکشه 

کلی کارآموز داره هر روز یه کشوره میره دوره آموزشی کلی درآمد داره 

ما همچنان دنبال کار 

دختر خوب درس انقدری ارزش نداره ک خودتو بخوای بخاطرش بکشی میدونم فشار روته ولی خب یروزی میگی چقد اشتباه کردم ک بهش انقد بها دادم