2777
2789
عنوان

بگید حق با منه یا شوهرم

427 بازدید | 22 پست

بچه من وقتی می‌خوابه باید خونه ساکت باشه ، آقا سر ظهر فیلم دیدنش گرفته اونم فیلم هندی ، هر چی گفتم صدا تلوزیون کم کن گوش نکرد ، رفتم تلوزیون خاموش کردم ، اومد هولم داد اون طرف کلی تهدید کتک زدن کرد منو که می‌برمت زیر زمین یکجور میزنمت صورتت ورم کنه ها اعصاب منو خورد نکن برو بزار فیلم بینم بچه بیدار نمیشه منم اومدم تو اتاق دیگه چیزی نگفتم صدای تلوزیون هم کم نکرد ، بنظرتون حق با کیه، البته کلی فحشم داد منم جوابش دادم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول اون بعد تو. میبینی بیشعوره به جای بحث کردن؛ فقط عواقب کارشو گوشزد کن.

خیلی خونسرد بگو بچه بیدار شد خودت باید آرومش کنی.

میگه میزنمت صورتت ورم کنه بگو اتفاقا بزن وقتی به جرم ضرب و جرح دیه دادی و سر فرصت از سه جا ناقصت کردم و همه گفتن چه زن باغیرتی داری؛ اعصابت آروم میشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

سریه بچه انقدردردسردرست کردین حق باشوهرت بود ولی حق نداشت هولتون بده. من بچه ندارم بعضی وقتا ظهردلم میخوادفیلم ببینم اونم ازنوع هندی بعدشوهرم تی وی روخاموش میکنه میگه بریم بخوابیم خیلی ناراحت میشم 

گاهی انسانم آرزوست

اشتباه از شما بود اولا بچه رو عادت میدی همرو اسیر میکنی که صدا ندن، بعدم وقتی بچه بیدار شد با صدای بلند و گوش نمیده بگو خودت آرومش کن و بخوابونش تا متوجه بشه و کم کنه صدای تلوزیونو