2777
2789
عنوان

شوهر نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 20 پست
این دفعه بهش گفتم ازین به بعد مهمون دوس داشتی دعوت کنی ببر بیرون یه شام خوب بده بهشون میگه من وسع ما ...

ای بابا اینبار جلوش وایسا تا تهش برو ببین چی میشه.ولی دیگه حنجال بزرگ درست نکن زندگیت خراب بشه.

این سری همین کارو کردم حالم خیلی بد بود پریود بودم گفتم از بیرون غذا بگیر امروز حالم خوب نیست اصلا گ ...

فقط خونت مرتب باشه که جلو مهمانها خجالت زده نشی ولی غذا درست نکن میوه ها رو نشور و هیچ کاری مربوط به پذیرایی نکن حتی اگه مهمونا بیان و بدون شام بمونی بهش بگو من که گفتم حالم خوب نیست نمیتونم درست کنم اون میاره و نیذاره و میره خیالش راحته که شما انحام میدی یک بار که انجام ندی متوحه میشه که تو عمل انجام شده قرار دادن یعنی چی شما هم برات مهم نباشه خانواده خودشه ...خودش ازشون پذیرایی کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا اینبار جلوش وایسا تا تهش برو ببین چی میشه.ولی دیگه حنجال بزرگ درست نکن زندگیت خراب بشه.

نمیتونم شوهرم ناراحت میشه همش میگه نزار حالم بهم بخوره ازین زندگی که خانوادم نمیتونن بیان خونمون منم هیچی نگفتم😔میترسم ناراحت بشه باهام لج کنه

میشه برای سلامتی تودلیم صلوات بفرستی زیبا😍🥹

فقط خونت مرتب باشه که جلو مهمانها خجالت زده نشی ولی غذا درست نکن میوه ها رو نشور و هیچ کاری مربوط به ...

نظرت چیه ایندفعه که دعوتی گرفت برم همون روز بیرون یا خونه بابام بنظرت زشته یا نه

میشه برای سلامتی تودلیم صلوات بفرستی زیبا😍🥹

نظرت چیه ایندفعه که دعوتی گرفت برم همون روز بیرون یا خونه بابام بنظرت زشته یا نه

میتونی بگی کار واجبی پیش اومد باید بری بستگی به اخلاق شوهرت داره من بودم خیلی خونسرد میموندم و بعش دستور میدادم که چیکار کنه یا چیکار نکنه تا خستگی مهمونداری و متوجه بشه