2777
2789
عنوان

شوهر نفهم

276 بازدید | 20 پست

سلام 

من یه مشکلی دارم گفتم باهاتون در میون بزارم

شوهرم هر ماه خانواده ش و خواهر و برادرش که ازدواج کردن و بچه دارن و دعوت میکنه خونمون ولی اونا هیچوقت دعوتمون نمیکنن حتی وقتی که مادرشوهرم میره خونشون یواشکی میره تا جاریم زحمت نکشه زیاد شام بپزه خسته شدم دیگه بهش میگم اونا دعوتت نمیکنن چرا نمیفهمی برات ارزش قایل نیستن

مامان و بابات و دعوت کن ولی خواهر برادرت و نه

میشه برای سلامتی تودلیم صلوات بفرستی زیبا😍🥹

ولی شعور نداره نمیفهمه میگه یک روز غذا درست میکنی چقد فاز میگیری و فلان😐

شما بگین با این بی شعور بچه ننه چیکار کنم😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر سری میان خونمون میخورن و میرن پشت سرشون و نگاه نمیکنن همه خونمم به گند میکشن بچه هاشون  یه تشکر ساده هم نمیکنن

حرفت کاملا درسته،حالا اونا چه بیشعور و پروان.

بخدا اولین و اخرین باری که دست پخت جاریم و خوردم وقتی بود که بعد عروسیم دعوتمون کرد دو سال پیش بعدش دوبار دیگه رفتم خونش که غذا از بیرون گرفتن 

خواهرشوهرمم همینطور بچه هاش انقد فضولن همش کثیف میکنن هیچی نمیگه بهشون

نزار این مهمونی گرفتن بشه وظیفتروزی که شوهرت میخاد دعوتشون کنه تو خودتو بزن به مریضی یا هم خونه نمون ...

هفته پیش روز اولی که پریود شدم زنگ زد دعوتشون کرد هر چی گفتم حالم بده اصلا براش مهم نبود هی میگفت اونا میان غذا درست کن 

دیگه خسته شدم خیلییییییی بچه ننه ست 

وقتی دعوت کرد شما هیچی نگو اون روز مهمونی خودتو بزن به بی حالی و غدا درست نکن تا یاد بگیره خودش وقتی دعوت میکنه خودشم پذیرایی کنه وقتیم مهمونا اومدن کاری نکن تا خودش مجبور بشه کار کنه و متوجه بشه بدون نظر و هماهنگی شما نباید مهمونی بده من اوایل ازدواج همین کار و کردم دیگه یادگرفت و هروقت کسی مبگفت میخوایم بیاییم خونتون همسرم میگفت اول اجازه بدین با خانمم هماهنگ کنم یا خیلی وقتا راحت میگفتم خانمم شرایط مهمانداری کردن رو نداره

بخدا اولین و اخرین باری که دست پخت جاریم و خوردم وقتی بود که بعد عروسیم دعوتمون کرد دو سال پیش بعدش ...

حالا دلیلش چیه آخه شنیدم خونه پدر و مادر از هر ده دفعه یه بار و جواب بدی ولی خواهر برادر حساب کتاب داره.

وقتی دعوت کرد شما هیچی نگو اون روز مهمونی خودتو بزن به بی حالی و غدا درست نکن تا یاد بگیره خودش وقتی ...

عزیزم شوهرم صبح تا شب میره سره کار هر وقت دعوتشون میکنه وسیله هارو میگیره میاره خونه و خودش مجدد میره سرکار دست به سیاه و سفید نمیزنه هر چی میگم فایده نداره نفهمه من خانوادم سالی یکبار هم نمیان حالا کاری ندارم مهمون حبیب خداست میگم مامان و بابات بیان عیب نداره ولی خواهر برادرت و دعوت کن اونا مارو دعوت نمیکنن اصلا دوست ندارن نمیفهمههههههه میگه خانوادم و دوست نداری تو

حالا دلیلش چیه آخه شنیدم خونه پدر و مادر از هر ده دفعه یه بار و جواب بدی ولی خواهر برادر حساب کتاب د ...

دلیلش اینه که احمقه چون خواهر برادرش اصلا ادم حسابش نمیکنن میخاد خودش و شیرین کنه جلوشون

عزیزم شوهرم صبح تا شب میره سره کار هر وقت دعوتشون میکنه وسیله هارو میگیره میاره خونه و خودش مجدد میر ...

من جای شما بودم هیچ کاری نمیکردم میگفتم وسیله نخر از بیرون غذا بخر یکم که تو زحمت و خرج بیشتر بیفته دیگه هی مهمانی نمیده

دلیلش اینه که احمقه چون خواهر برادرش اصلا ادم حسابش نمیکنن میخاد خودش و شیرین کنه جلوشون

والله چی بگم منم بودم ناراحت میشدم،بگو من دعوت کنی نمیمونم خودت بشین سرویس بده بهشون.برو خونه مادرت اینا.

من جای شما بودم هیچ کاری نمیکردم میگفتم وسیله نخر از بیرون غذا بخر یکم که تو زحمت و خرج بیشتر بیفته ...

این سری همین کارو کردم حالم خیلی بد بود پریود بودم گفتم از بیرون غذا بگیر امروز حالم خوب نیست اصلا گفت نه من خودم میام غذا می‌پزم آخرم وسیله هارو گرفت اورد خونه گفت من خیلی کار دارم و رفت بیرون من موندم با یه خونه کثیف و یه عالمه کار

والله چی بگم منم بودم ناراحت میشدم،بگو من دعوت کنی نمیمونم خودت بشین سرویس بده بهشون.برو خونه مادرت ...

این دفعه بهش گفتم ازین به بعد مهمون دوس داشتی دعوت کنی ببر بیرون یه شام خوب بده بهشون میگه من وسع مالیم نمیکشه گفتم خوب تعداد کمتر دعوت کن ناراحت شد گذاشت رفت بیرون هنوز نیومده